/
Video

Spændende produktiv tekstilprinter hos Vikiallo

Under leverandøren Vikiallo's åben hus var vi forbi for at kikke på nogle af deres mange muligheder, som leverandøren i Kolding tilbyder sine kunder. 

En af disse er Ricoh Ri6000 tekstilprinter, som giver nogle produktmuligheder for at kunne tilbyde direkte print til sine kunder med det samme. På mindre end 27 sekunder kan Ricoh Ri6000 printe et fuldfarvet motiv på 30x25 cm 

Hør her en af Vikiallos medarbejdere fortælle om Ricoh's Ri600 tekstilprinter. Smart maskine som gør at du kan printe på attraktiv og hurtig måde, samtidig med at du kan holde produktionsomkostningerne nede på et minimum.

Du kan printe alt lige fra logoer, til fuldfarvede billeder med hvid! Farverne bliver levende, og printet kan strækkes uden at knække. Det skyldes, at farverne printes direkte på tekstilet, får du ikke fornemmelsen af at gå rundt med et skilt - Selv ikke ved store motiver, og hvor tit er man ikke træt af påvarmet transfers som er varmet på, men det føles som om at det er en stiv plade man har på.

Der finder flere forskellige plader til hatte/caps, armer og tøj i børnestørrelse, ligesom man naturligvis også kan få plader til voksen tekstil. Hurtig printer På mindre end 27 sekunder kan Ricoh Ri6000 printe et fuldfarvet motiv på 30x25 cm. Motiver med CMYK tåler op til 50 vask ved 40°C, og du behøver ikke vaske dem med vrangen ud. Er dit motiv printet med CMYK + hvid tåler det op til 30 vaske ved 40°C.

Du kan læse mere om tekstilprinteren på https://vikiallo.dk/maskiner/tekstilprintere/ricoh-ri6000/

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search