/
Promotion

Alko print's Aqua 60 er blevet ekstrem strækbar

 

Alko Print fra Esbjerg er en af de større transfersproducenter i Danmark, og har flere forskellige transfers som de tilbyder deres kunder. 

"Vi er en af Danmarks hurtigste med en leveringstid på 3 produktionsdage" reklamerer Alko Print i kateloget, som blev delt ud på MyVendo Fair. Alko Print har leveret professionel tekstiktryk siden 1977.

På den netop overstået promotionmesse MyVendo Fair 22 træffer vi Kristian fra Alko Print. Han fortæller, at en af de mest solgte transfers er Aqua 60. Det skyldes, at den er ekstrem god til alt, som man normalt har sagt nej tak til at kunne sætte på tekstil tidligere. 

Dens egenskaber gør at den ikke krakelerer som andre transfers ellers kan gøre. En af årsagerne skyldes, at Aqua 60 er noget tyndere end normale transfers, så den også er meget nemmere at arbejde med. Samtidig er den ekstrem strækbar. 

Det til trods kan der gengives med så mange små og finde detaljer på den vandbasrede transfer. 

Med de egenskaber den har, fortæller Kristian videre, så er den særdeles velegnet til især sportstøj, og også til andre typer beklædning. 

Alko Print leverer Aqua 60 på en klar folie, hvilket gør den nem at placere korrekt. 

Aqua 60 er som skrevet vandbaseret og kan vaskes ved 60 grader. Der kan købes med blokade som er ideel til softshell og sublimationstrøjer

 

Du kan læse mere på alkoprint.dk

Social & newsletter

Search