/
Promotion

Go-card er mere end blot et postkort hos Promo Seeds

Hollandske Promo seeds var en af udstillerne på den forgangende promotionmessen Myvendo Fair 22. Her kunne man møde den danske repræsentant for virksomheden, som med glæde fortalte om de mange spændende muligheder Promo Seeds kan tilbyde kunder, som gerne vil bringe glæde med en pose frø samtidig med at de også på posen kan sende et budskab til modtageren af posen.

Promo Seeds har kontorer i mange lange som Holland, Frankrig, UK, Tyskland, Spanien, Italien mm. ligesom firmaet har kontorer i København, Stockholm og Helsinki.

Hver promoseeds virksomhed er med hver sit speciale og sin egen produktion en vigtig del af kæden. Konstant videreudvikling og nytænkning i de kreative afdelinger, kvalitetskontrol i laboratoriet i Holland og en fleksibel produktions- og distributionskapacitet så de hurtigt kan klare selv større opgaver.

Go-card gik fra postkort til frøpose

En af disse opgaver, som er at lave de nok så kendte cafe postkort GO-card. Her har Promo Seeds lavet flere kampagner for disse med forskellige frø.

En af disse er Otrasen, som er en næsespray og i GOcard. Her var budskabet at der er mangel på vild e blomster som er en af de største årsager til det faldende antal bier og andre bestøvende insekter., hvor man opfordrer folk til at så blomstermixet som er med i GOcard posen.

GOcard er ellers kendt for at være postkort, men med denne form for at lave en frøpose til en budskab som folk kan glædes over i lang tid når de sår de frø der er i posen.

Et andet eksempel på et GOcard er for filmen Venuseffekten

Promo Seeds har mange flere muligheder for at levere frøposer med budskaber. De kan levere såvel grøntsager som blomster og frugt

Du kan læse mere på promoseeds.flowers/

Social & newsletter

Search