/
Promotion

Dahetra skifter navn og udskifter samtidig deres danske adresse

Siden 1973 har Dahetra ligget i Stilling lige udenfor Skanderborg. Først under Danofo, men i mange år derefter kendt som Dahetra.

I 2005 blev Dahetra en del af den globale og børsnoterede svenske koncern New Wave Group, der er en af de førende indenfor profilbeklædning

Gennem mange har virksomheden produceret transfer, tekstiltryk og broderi i den store bygning, som de boede i ved Skanderborg, og gennem en del år har der været underskud hvilket betød, at man samtidig med den store nedgang der var i transfersmarkedet som følge af coronanedlukningerne i 2020 / 2021, at den svenske moderkoncern valgte at lukke produktionen i Skanderborg. Her blev såvel produktion som lager flyttet til Sverige.

I dag fortsætter man stadig salget af tekstiler i høj kvalitet.

Navneskifte ifb med flytning

Efter at lageret ikke længere er i Danmark, så havde man ikke brug for de store lokaler som virksomheden befandt sig i. Derfor er man nu i gang med at flytte de resterende ting til en ny adresse i Horsens, som bliver det nye hjemsted for virksomheden.

Samtidig med flytningen her pr 30. august 2021 så skifter virksomheden navn fra Dahetra til Texet.

Læs mere om dette på vores netværksgruppe om årsagen til navneskiftet. Du finder vores netværksgruppe ved at trykke på dette link.

Social & newsletter

Search