Promotion

Dahetra stopper produktion i Danmark

 

En af de store virksomheder, som fremstiller transfer, broderi mm til tekstilsegmentet indskrænker nu. De mange nedlukninger som har været i Danmark som følge af Corona restriktionerne, har også haft stor indflydelse hos Dahetra.

Vi har nærmest ikke haft nogle aktiviteter i gang, fortæller administrerende direktør Kjell Kaspersen for New Wave Danmark og Dahetra, så vores ejere har besluttet at vores produktion skal nedlægges.

Udover coronaen så har den store konkurrence på markedet, hvor vi har skulle give store rabatter og det har vi ikke kunnet fortsætte med. Her under corona-restriktionerne har vi haft mange udgifter, og med op til 75 ansatte, så er der nu sagt stop.

En af de helt store indvirkninger har været vores store salg til koncertarrangørerne, hvor vi stod for en hel del af det danske marked, men er stoppet pt fortæller direktøren til SkilteBranchen.dk

Kjell Kaspersen fortæller også at Dahetra forbliver en tekstil handelsvirksomhed med de samme brands som før, ligesom deres sagsstyrke vil fortsætte med at komme ud til Dahetras forhandlere.

Vi gør nu vores overvejelser om hvad vi skal gøre fremover, og vi kikker også på hvordan verden kommer til at se ud når det åbner igen fortsætter Kaspersen, og tilføjer ”Vores ejere i Sverige har et stort produktionsanlæg, så hvis vi skal fremstille transfers, kan vi få dem hjem fra Sverige.

Det kom som et chok for de ansatte i går middags, hvor de blev præsenteret for lukningen af produktionen i Skanderborg. Flere af de ansatte har været ansat i Dahetra i mange år.

Social & newsletter

Search