Promotion

Promotionsmessen Myvendo Fair forventer at afholde messe i marts 2021

Trods restriktioner i samfundet, så er der ikke ændret i reglerne omkring messer. Dog skal man følge reglerne som gælder for stormagasiner og indkøbscentre.

Dette medfører at der er ændret i den måde som Myvendo Fair ellers har været opbygget op tidligere, så der er mere plads. Derfor skal der tages en del hensyn lige fra hvor bredde gangene skal være over afstandsmarkering på gangene til at de mindste stande bliver 12 m2 i stedet for 9 m2 som tidligere.

Som det kendes fra andre steder, så sørger arrangørerne for at der også er gratis mundbind til alle, og håndsprit overalt på messeområdet.

Ændring i bestilling af billetter til messen

Tidligere kunne fagfolk bestille billetter som galt begge dage, men dette har arrangørerne måtte ændre til at fagfolk som gerne vil besøge messen skal booke en billet inden ankomst til messen.

Ændringerne betyder samtidig at besøgende skal booke for hver dag man ønsker at komme på messen. Organisationen bag Myvendo Fair beklager meget denne ekstra ulejlighed, men det er nødvendigt for at de kan kontrollere antallet af gæster på messeområdet. Samtidig skal man huske at printe sin billet hjemme fra eller medbring den på din telefon.

Messen har åben onsdag den 10. marts og torsdag den 11. marts.

 

Du kan læse mere om messen på www.Myvendofair.dk

 

Social & newsletter

Search