Promotion

Myvendo Fair 4 – et tilbageblik på en forrygende promotionmesse

En messe med rekorder

Til messen var der samlet det rekordstore antal udstillere, hvor der var 148 firmaer fra Danmark og udlandet. Ligesom der var stor tilgang af nye udstillere.


Endnu en rekord kunne arrangørerne bag messen også noterer sig, idet der kom godt 900 besøgende fagfolk på messen, hvor sidste år var der kun 700, hvilket er en stor fremgang.

Redaktionen har bemærket, at mange skiltefirmaer i vores netværk har haft meddelt at de var på messen for første gang og fandt mange spændende artikler til at kunne for deres kunder.


Bæredygtige produkter

Det generelle billede af hvad der blev præsenteret, var at producenterne har taget bæredygtigheden til sig, og næsten alle stande kunne fremvise miljørigtige produkter og tiltag, som er i tråd med FN’s verdensmål 12.8 om skabelse af bæredygtigt samfund senest i 2030.

Udstillerne fremviste mange produkter, som de besøgende kunne tage ind i deres sortiment Ikke blot promotionforhandlere, som sælger reklameartikler i dag, men også de mange skiltefirmaer som besøgte messen.

Et af de kendte produkter, som mange skiltefirmaer har inde i sortimentet er transfers. Her deltog flere producenter, som kunne tilbyde at stå for produktion og påtrykning af transfers på beklædning.

Ligeledes var der flere nye udstillere med, som kom med produkter, der ikke ses så tit på reklameproduktsortimentet.
Metri fra Tjekkiet deltog med deres egenproduktion af målebånd og tommestokke, så også kan bruges til at skabe reklame for et firmas produkter, hvor et skiltefirma kan sælge disse til deres snedkerkunder mm.

Den søde tand var der også flere af udstillerne som havde tænkt på, og udstillede deres produkter. Multimarketing havde lige fået agenturet for et tysk mærke, som de slog et slag for.

Er man mere til chokolade i sit sortiment, var der også flere udstillere som kunne fremvise flere forskellige produkter.

Danske Moccadeli, der er en del af Logobrands, var en af udstillerne, som sælger cookies, kaffe, konfekt chokolade, toffee chunks og meget mere. De leverer også med kundens eget logo, så hvis du kan have forhandling af god chokolade, kan vi anbefale at du kontakte Moccadeli. Vi prøvesmagte chokoladen på udstillingen, og kan kun sige at det smager himmelsk.

Vi glæder os allerede til næste Myvendo Fair 5 messe som løber af stablen den 10.-11. marts 2021 også i Odense Congres Center, hvor vi venter med spænding på hvad udstillerne kommer med af interessante produkter til promotionforhandlere og skilteproducenter.

Du kan læse mere om Myvendo Fair på myvendofair.dk
ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.

Social & newsletter

Search