/

PERSONDATAPOLITIK

PERSONDATAPOLITIK

SkilteBranchen.dk.dk er ejet og drevet af House of Luba, som indsamler og behandler en række personlige oplysninger om dig. 

Herunder følger vores privacy policy, som du kan læse, hvis du gerne vil vide mere om hvorfor og hvordan vi behandler dine personoplysninger. 

INDSAMLING AF PERSONDATA

Hos SkilteBranchen.dk opbevarer og behandler vi personoplysninger om dig, for at servicere dig bedst muligt.

Den primære måde, hvorpå vi indsamler personoplysninger, er når du som bruger besøger vores site, placerer en ordre, tilmelder dig nyhedsbreve, kundeklubber, loyalitetsprogrammer eller lignende. 

Ydermere indsamler vi personoplysninger når du deltager i kampagner og konkurrencer. 

Besøg på hjemmeside

Når du besøger SkilteBranchen.dk indsamler vi oplysninger, der sendes fra dit terminaludstyr. Dette kan være oplysninger om din enheds ID, IP-adresse, enhedstype, browsertype, længden af besøget, geografisk placering, præferencer og oplysninger vedrørende din brug af SkilteBranchen.dk. Disse personoplysninger indsamles også via cookies, tracking URL´s. Det kan du læse mere om her

Alt dette gør vi for at kunne give dig en god brugeroplevelse, hver gang du bruger SkilteBranchen.dk. 

 

Nyhedsbreve, konkurrencer mv. 

Hvis du har deltaget i en konkurrence, tilmeldt dig vores nyhedsbrev eller på anden vis har deltaget i et arrangement faciliteret af SkilteBranchen.dk, har vi registreret data om dig i forbindelse med tilmelding. Dette kan variere afhængig af hvilken event, som du har deltaget i. Vi indsamler dog aldrig flere oplysninger end hvad der er nødvendigt for at afholde eventen eller levere serviceydelsen og du kan altid få indsigt i de data, som vi har registreret om dig. 

Vær opmærksom på, at visse konkurrencer sker gennem tredjemand som f.eks. Facebook og Instagram, hvorefter disse bliver dataansvarlig for eventuelle oplysninger, som du har afgivet i forbindelse med konkurrencen. 

OVERFØRSEL AF PERSONDATA TIL TREDJEPART

SkilteBranchen.dk vil aldrig sælge eller offentliggøre dine personoplysninger til en tredjepart uden dit samtykke eller hvis det ikke er nødvendigt for at fuldføre en transaktion (f.eks. levering af en vare eller udsendelse af nyhedsbrev) eller nødvendigt for at sikre overholdelse af gældende lovgivning. 

Det er SkilteBranchens ansvar at sikre, at dine oplysninger ikke bliver misbrugt. Derfor stiller vi høje krav til vores partnere, når dine personoplysninger bliver brugt uden for SkilteBranchen.dk. Vi sikrer derfor altid, at vores partnere garanterer, at dine personoplysninger er beskyttet. 

SkilteBranchen.dk samarbejder med to eksterne databehandlere uden for EU. Det drejer sig om Google Analytics v/Google LLC. og Facebook Inc., som begge er etableret i USA. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45. 

  • kopi af Google LLC's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI
  • kopi af Facebook Inc.'s certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

OPBEVARING AF PERSONDATA

Hos SkilteBranchen.dk opbevarer vi dine personoplysninger, så længe det er nødvendigt og tilladt ifølge den til enhver tid gældende lovgivning om behandling af personoplysninger. Vi opbevarer og anvender desuden dine oplysninger, når det er nødvendigt for at overholde juridiske forpligtelser og håndhæve vores aftaler. 

SkilteBranchen.dk er forpligtet til at beskytte dine personoplysninger. Vi benytter tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at sikre dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, tab, destruktion og mod offentliggørelse af dine personoplysninger fra enhver enkeltperson eller organisation, eller at de iøvrigt behandles i strid med lovgivningen. 

For at sikre tryghed og beskyttelse for dig er det kun et begrænset antal personer med et sagligt behov, der har adgang til dine personoplysninger. Vores sikkerhedsprocedure bliver løbende revideret i takt med den nyeste teknologiske udvikling og trusselsbilledet. Vores medarbejdere skal følge interne procedurer omkring håndtering af persondata, der indeholder instrukser og foranstaltninger som skal tjene til at beskytte dine personoplysninger effektivt.

SkilteBranchen.dk tager forholdsregler for at sikre, at vores site ikke indeholder virus eller andet, der relaterer sig dertil. Dog kan vi aldrig garantere en fuldkommen sikkerhed ved dataoverførsler. Det betyder, at der kan være risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til vores oplysninger. 

SkilteBranchen.dk kan ikke gøres ansvarlig for tab af nogen art, der måtte opstå ved brug af vores site, som følge af indbrud i SkilteBranchens systemer eller andre driftsforstyrrelser som SkilteBranchen.dk ikke er ansvarlig for. Du afgiver derfor dine oplysninger på eget ansvar. 

Vi anbefaler dig, at du beskytter dig selv og dine oplysninger ved at lukke din browser efter brug, installerer antivirus software og løbende opdaterer din software. 
Såfremt uberettigede skulle skaffe sig adgang til dine oplysninger, vil vi give dig besked uden unødig forsinkelse, og straks påbegynde afhjælpning af situationen ved brug af de fornødne værktøjer. 

DINE RETTIGHEDER

I forbindelse med køb gemmes identitets- og transaktionsoplysninger i henhold til den enhver tid gældende lovgivning.  

Som registret bruger hos SkilteBranchen.dk kan du få indsigt i, hvilke oplysninger vi har behandlet om dig, hvor de stammer fra, og hvad vi anvender dem til. Du kan ligeledes få oplyst, hvor længe vi opbevarer dine persondata, og hvem, der modtager data om dig, i det omfang vi videregiver data til vores partnere. Adgangen kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, forretningshemmeligheder og immaterielle rettigheder. 

Hvis dine oplysninger er forkerte, ufuldstændige eller irrelevante, har du ret til at få dem berigtiget eller slettet. 

Dit samtykke er frivilligt. Fortryder du, har du mulighed for nemt at trække dit samtykke tilbage. 

Hvis du ønsker, at vi skal berigtige eller slette personoplysninger, som vi har registreret om dig, hvis du ikke ønsker at modtage yderligere henvendelser fra os eller hvis du har spørgsmål til ovenstående betingelser, bedes du venligt kontakte os på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

KLAGEADGANG

Du har mulighed for at klage over Skousens behandling af dine personoplysninger. Klagen skal indgives til: 

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

Tel.: + 45 3319 3200

Fax + 45 3319 3218

e-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Website: http://www.datatilsynet.dk

Tilgængelighedserklæring

  • at vi løbende arbejder på at gøre mere og mere denne webside tilgængelig som det er muligt.
  • at de funktioner, der tilbydes for at forbedre sidens tilgængelighed
  • at du kan give feedback, hvis du har spørgsmål eller andet til os

Tilgang til tilgængelighed

Denne webside tilstræber sig at overholde de vedtagne krav der er formuleret i WCAG 2.1. Disse kriterier kan du læse mere om på World Wide Web Consortium Web Accesibility - også benævnt WCAG WAI - den nuværende version er 2.1 guidelines. 

Egenskaber for tilgængelighed

Skærmlæserfunktion: Vi har sørget for at samtlige sider på SkilteBranchen.dk kan oplæses via appen Adgangforalle.dk

Tastaturadgang: Vi har indbygget så links "gå til top" sørger for at der er direkte adgang til topnavigationsmenuen med sidens hovedmenupunkter.

Alternativ tekst til billeder: Hvor det er muligt vil der blive vist passende alternavtiv tekst til de tilhørende billeder

Overskriftselementer: Der er brugt HTML overskriftselementer til at repræsentere sidestruktur, så det understøtter de hjælpeteknologer, så sidenavigation fra overskrift til overskrift.

Linktekst: Alle links er så vidt det er muligt logiske, og vises med blå skriftfarve som markering og ved oplæsningsfunktionen.

Farvekontrast: Så vidt det har været muligt så har vi valgt farvekombinationer til tekst og baggrund, som sikker at kontrasten er tilstrækkelig og letlæselig også set i forhold til de angivne guidelinies til konstraster.

Spørgsmål og feeback: Skulle du opleve problemer med adgang til information på HandicapVenlig.dk eller hvis du vil give os feedback, så er du velkommen til at kontakte os på redaktion@SkilteBranchen.Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Denne tilgængelighedserklæring er sket den 15. november 2019

Vores løfte

I lighed med redaktøren på INKISH Morten B Reitoft i en kommerciel verden, så har jeg redaktøren for SkilteBranchen.dk besluttet at skrive dette manifest til vores læsere, interessanter og partnere. Jeg er meget enig med Morten B Reitoft i det manifest han har udarbejdet.

I en kommerciel verden er der absolut intet galt med at blive understøttet af annoncører - det er vi også, og det vil vi også gerne være i fremtiden. Imidlertid mener vi, at det er obligatorisk for os at erklære, hvordan vi arbejder, hvad du kan forvente af os, og hvordan vi mener, at vi kan sikre en balance mellem at være et kommenciel medie og samtidig være loyal overfor jer. Baggrunden er, at vi ærligt mener, at informationen fra et medie skal være dedikeret og loyalt overfor vores læsere. Det mener vi, at vi kan være ved at adskille annoncørens interesser fra redaktørens og redaktionens manifests interesse.

Redaktionelt manifest for SkilteBranchen.dk er at levere upartisk indhold, som vi mener er af interesse for vores læsere.

Vi tror på, at ved at skabe godt indhold om virksomheder, produkter, mennesker og arrangementer fra den nationale og globale skiltebranche kan vi inspirere vores brugere. Vi mener, at ved at have den ultimative redaktionelle frihed, kan vi levere indhold, som også har en stor værdi for vores sponsorer og annoncører.

Ved at levere upartiske artikler og historier, der er tro mod værdierne, så mener vi, at vi kan få flere læsere og derfor også skabe en højere værdi for vores sponsorer og annoncører. Som følge deraf vil vi ikke lade sponsorer og annoncører påvirke vores redaktionelle indhold med undtagelse af specifikke fejl, indhold, der overtræder tredjeparter kunder eller andet utilsigtet indhold, som kan skade en sponsor, en partner eller en trediepart. Dette gælder naturligvis ikke for historier, hvor der redaktionelt er besluttet at have et kritisk perspektiv på indholdet.

SkilteBranchen.dk er lavet til vores læsere og ikke til vores sponsorer og annoncører. Dette betyder også at vi bringer historier uanset antallet af læsere. Vi er ikke engang bekymret for antallet af læsere vi har. Vores tjenester med indhold er som hovedregel opbygget så det altid tillader nogen af vores læsere, sponsorer, annoncører, partnere mm at dele vores indhold gratis, der vil dog kunne forekomme nogle så tjenester og indhold, hvor det kun er for brugere af SkilteBranchen.dk. Ved at bruge vores indhold tror vi på, at flere mennesker kan blive inspireret. Vælger en partner at bruge annoncering før, efter eller i forhold til vores indhold, er det ikke noget vi kan og vil blive ansvarlig for. 

Sponsorer og annoncører kan også bruge vores indhold til at understøtte deres marketingsaktiviteter. De har kun lov til at distribuere vores indhold uredigeret og ved at bruge vores delingsfunktioner. Dette sikrer kontrollen med vores intellektuelle rettigheder. 

Indflydelse på farver, artikler, foto- og videooptagelser, vinkler, distributioner, leverancer, partnere mm vil sponsorer og annoncører ikke kunne have indflydelse på indholdet på SkilteBranchen.dk bortset fra de specifikt beskrevne undtagelser ovenfor. 

SkilteBranchen.dk har ret til at afvise sponsorer og annoncører

Vi vil gøre det, som vi mener at artiklen / historien som sponsor eller annoncør ønsker bliver lavet ikke er god, ikke støtter vores brand og/eller overholder vores værdier. 

Sponsoren eller annoncøren kan sponsere en episode, hvor de vælger stedet, produktet og tiden. De kan ikke påvirke det redaktionelle perspektiv, men vi vil selvfølgelig snakke med vores sponsorer og annoncører om hvordan vi kan vinkle en artikel til gavn for sponsorer og/eller annoncører. SkilteBranchen.dk har ingen interesse i at være negativ eller kritisk for en sponsors produkter / service, da vi så ville have afvist dette selv før vi trådte ind i et forretningsforhold.

Vi lover, at der er i sponsorerede artikler altid vil være logo og et link til artiklens sponsor. Med det giver vi både vores læsere mulighed for at bedømme, om artiklen overholder vores standarder og værdier samtidig med at læseren vil vide at artiklen er sponsoreret.

Denne forpligtigelse skal underskrives af enhver sponsor / annoncør, inden denne indgår en forretningsforbindelse med SkilteBranchen.dk. Dette skal sikre, at sponsorer og annoncører allerede kender vores engagement til dig som læser samt for at sikre at alle forstår og overholder ovenstående. 

På SkilteBranchen.dk vil der også blive etableret en separat side med sponsorens navn og link til både artikler og sponsorens webside, så ingen kan være i tvivl om hvilken indhold der sponsoreres og hvad der ikke er.

Vores engagement for dig som læser er også, at det meste af indholdet altid vil være redaktionelt. Hvis vi får flere sponsorer / annoncører, så vil vi også øge redaktionelt indhold for at sikre en god balance mellem sponsoreret indhold og redaktionelt indhold. 

Denne manifest vil blive opdateret efter behov, og den nyeste version være altid være tilgængelig på SkilteBranchen.dk

Tak for din støtte

Søren Malchow
redaktør og CEO SkilteBranchen.dk

Cookiespolitik

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler sendt til din browser af en webserver og lagret på din harddisk. Cookies indeholder informationer, som senere kan læses af en web server i det domæne, tekstfilen blev sendt fra. Cookies kan ikke køre programmer eller overføre virus til din computer. De cookies, vi anvender, indeholder ikke nogen personoplysninger, og de flettes ikke med nogen personoplysninger. Der skelnes mellem to forskellige typer cookies. Session cookies slettes, når du lukker din browser, mens midlertidige- og permanente cookies bliver gemt i en længere periode eller på ubestemt tid. Cookies anvendes i dag af stort set alle websites og kan være nødvendige for at levere en service på websitet.

Hvilke data gemmes? 

Ingen personoplysninger lagres i de cookies, der anvendes af os. De kan derfor ikke forbindes til nogen specifik person. Når en cookie aktiveres, modtager den et identifikationsnummer. Personoplysninger, såsom navn, IP adresse mv. bliver på intet tidspunkt forbundet med identifikationsnummeret. Ved brug af cookie-teknologien modtager vi alene oplysninger, der er udleveret anonymt såsom hvilke af vores hjemmesider, der er blevet besøgt mv.  

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din harddisk eller modtage en advarsel, før der gemmes cookies. Blokering af cookies er afhængig af, hvilken browser du anvender. Hvis du blokerer for cookies, skal du være opmærksom på, at du ikke kan anvende alle funktioner og services, da mange af disse forudsætter brugen af cookies.

Klik på browser listen for at få vejledninger til din browser. Husk at bruger du flere browsere, skal du slette cookies i dem alle. 

Ændring af privatlivs- og cookie politik.

Vi forbeholder os ret til at opdatere og ændre nærværende privatlivs- og cookie politik. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

Yderligere spørgsmål

Du er velkommen til at kontakte SkilteBranchen.dk ved brug af nedenstående kontaktinformation, hvis du har yderligere spørgsmål til cookies. 
Spørgsmål generelt om cookies, bekendtgørelse og vejledning kan rettes til Erhvervsstyrelsen, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller tlf. 35 29 10 00.

Social & newsletter

Search