/
Nyt om personer

Vikiallo udvider personalefronten med flere medarbejdere

Der kommer flere nye kollegaer i Vikiallo i august måned. 
 

Ny kollega kommer med fra Transferprint

Vikiallo har købt Transferprint, der blandt andet har haft forhandlingen af OKI-maskiner. Her følger Kasper Valuer med og bliver produktchef i Vikiallog. Kasper har stor viden om OKI og Forever produkter, der også overgår til Vikiallo. Han har stor viden om løsninger og kender også til storformat samt andet indenfor branchen. 
 

Ny handelselev

Med ansættelsen af en ny handelselev kommer der en ny Harris til Vikiallo. Det er Alberte Harris, der er startet som handelselev. Hun har efter folkeskolen gået på IBC og skal fortsat på løbende kursus hos IBC. Du vil komme til at møde Alberte i det interne salg og senere kunne møde hende i telefonen.

Hanneah er blevet udlært som handelselev og fik stor ros til hendes eksame. Hun fortsætter i Vikiallo i internt salg. 

2 rejser da de gerne vil på nedsat tid

Samtidig med de nye ansættelse, må Vikiallo også sige farvel to med kendte medarbejdere. 

Eva Hansen, vores servicekoordinator, rejser senere i august. Hun vil gerne ned i tid og finde et job tættere på hjemmet. Tak for en god indsats igennem mange år. Det bliver Jonathan Sørensen, der også står for vores RMA, der får opgaven fremover.

Den anden er Laila Callesen, fra intern salg, der også gerne vil  ned i tid og finde noget tættere på hjemmet. Også mange tak for en god indsat igennem rigtig mange år.

Vi håber i vil tage godt imod de nye kollegaer, fortæller Vikiallo i en udsendt pressemeddelelse 
 

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search