/
Nyt om personer

Skiltetekniker/montør søges

 

STILLINGEN

Prodesign i Albertslund mangler en arbejdsom, kunde- og servicemindet montør, som med stor teamspirit kan hjælpe os med at servicere en lang række af fantastiske kunder og samarbejdspartnere.

Dine primære arbejdsopgaver vil være inden for bildekorationer, skiltemontering og opsætning af folie og solfilm. En stor del af vores dagligdag foregår omkring biler, så her er det vigtigt at du har erfaring og kan dit håndværk. Kort sagt, du skal være en dygtig og alsidig montør, som kan lidt af det hele (bilindpakning er et stort plus).

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.30-16.00 og fredag kl. 7.30-14.00.

OM DIG

Kreativitet, engagement og faglighed er det som betyder noget for dig. Du er pertentlig og grundig i dit arbejde og klar til at blive en del af et godt team af dygtige kollegaer.

Vi forventer at du:

- har god erfaring med dekoration af biler, montering af skilte/solfilm, og gerne også indpakning af biler

- har nemt ved at arbejde sammen med andre, men også selvstændigt

- ved at kvalitet er eneste vej frem

- er ansvarsfuld og pligtopfyldende

- er yderst mødestabil

- taler og skriver flydende dansk

I jobbet bliver du en vigtig person i virksomheden med muligheder for indflydelse på hverdagen samt fremtiden. Vi lægger stor vægt på at have en positiv, uformel og humoristisk omgangstone samt et godt arbejdsklima, hvor vi arbejder både på tværs af organisationen, i teams og projektorienteret.

DU TILBYDES

Et fast job i en virksomhed, som gennem mere end 28 år har gjort det godt, og fået opbygget en god og fast kundekreds. Vi har ofte travlt og mange bolde i luften, men hjælper altid hinanden med at få tingene gjort. Vi har frokostordning, mulighed for flextid, og tilbyder naturligvis løn efter dine kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om hvad vi laver på https://prodesign.dk/ og https://solfilmgruppen.dk/

Send dit CV og lidt om dig selv i en kort ansøgning som tydeligt understreger, hvorfor du er den rette til stillingen,

og vil være vores kommende kollega. Ansøgningen sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. mrk. “Skiltetekniker/montør”

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search