Nyt om personer

Kendt skikkelse går på pension

Den kendte og meget vellidte Jette Pryds fra Hexis Danmark, har valgt at gå på pension, oplyser Hexis i en udsendt meddelelse.

Jette har været med til at starte Hexis op i Danmark, hvor hun har været med til at bygge en stærk organisation op. Alle som kender Jette ved at hun altid har været meget målrettet og arbejdet hårdt, samt med at hun har delt villigt ud af viden og tips om dit og dat. Hun vil blive husket og savnet af mange. På Hexis's facebookside er der allerede nu mange tilkendelsegivelser om gode minder med Jette.

Den 22. september 2020 holder folieproducenten Hexis en afskedsfest i deres nye lokaler i Landskrona. Men grundet de forskellige tiltag der er omkring Corona bliver det en lukket afskedsfest

Selvom Jette nu går på pension, så har hun ikke tænkt sig at sidde sig ned, men er allerede igang med at gøre sig klar til at blive frivilling i Ældresagen.

Der skal også fra SkilteBranchen.dk lyde en stor tak til Jette for gode samtaler og samarbejde, samt ønsket om mange gode år fremover. 

 

 

 

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search