Nyt om personer

Kim Christiansen er ansat som ny projektleder hos Ole Nonbye

 

Skiltefirmaet Nonbye oplyset på deres LinkedIn side, at de har ansat Kim Christiansen som ny projektleder hos dem. Kim har over 34 års erfaring fra skiltebranchen og kommer fra en stilling hos Brand Factory. Her har han gennem en lang årrække været fast ankermand for mange af de store kædekunder.

Kim har altid set op til skiltemaleren og grundlæggeren af firmaet Ole Nonbye, og den måde han har været med til at revolutionere branchen. ”Den historie har jeg rigtig stor respekt for,” siger Kim til Nonbyes LinkedIN firmaside. ” Jeg kender også Lars og Per Nonbye rigtig godt og har fulgt med i, hvordan Nonbye har udviklet sig. Det glæder jeg mig til at blive en del af.”

Kim kommer til Nonbye med bred erfaring både som skiltemaler, produktionschef og mange år som projektleder. Her har specielt de store og komplekse opgaver været med til at drive Kim. Han er et stort konkurrencemenneske og vil gøre alt for at få kunderne sikkert i mål. Han kæmper hele vejen – hvilket også gælder, når han slår sine folder som holdleder for det lokale fodboldhold.

Kort efter offentliggørelsen af ansættelsen af Kim Christiansen har flere ikommenteret denne ansættelsesnyhed. Jette Pryds fra Hexis skriver "Hold da ! Ham kan i kun blive glad for , tror jeg må sige tillykke til Nonbye 👍og selvfølgelig til Kim ❤️" mens June Guldmann, der også har væet ansat hos Brand Factory skriver "Tillykke Kim, sikke heldige de er hos Nonbye at få glæde af dit dejlige humør 🤩"

SilteBranchen ønsker tillykke til Kim Christiansen og Nonbye

Foto: Nonbye LinkedIN

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search