Nyt om personer

Formand for Mimaki Europe er gået af

Mimaki annoncerede tidligere på sommeren 18, at dets formand, Sakae Sagane, som også fungerede som Executive Vice President for Mimaki Engineering Company, er gået på pension den 28. juni 2018 efter at have været formand for Mimaki Europe siden 2005.

Sagane voksede Mimaki Europe fra et lille datterselskab af Mimaki til den forretningsenhed, der bidrog de fleste indtægter i forhold til andre Mimaki datterselskaber. Under hans ledelse voksede Mimaki Europe sit netværk af forhandlere og distributøreri hele regionen.

Hertil kommer, at Mimaki Europe positionerede sig som en stor industrispiller under hans ledelse, styrker sin position i tegn og viser grafik og tekstiler, samtidig med at den begynder at etablere et fodfæste i 3D-udskrivning. Den årlige omsætning for Mimaki Europe var på 46 mio. EUR i 2006 og voksede til 125 mio. EUR ved udgangen af ​​Mimakis regnskabsår i marts 2018 og bidrager med mere end 31% af den samlede omsætning i Mimaki.

"Mimaki Europe har virkelig blomstrede under Sagans lederskab, som vores kunder har," udtaler Yuji Ikeda, administrerende direktør hos Mimaki Europe. "Hans vision tog os fra en lille regional spiller til en kraft, der skulle regnes med på de markeder vi betjener. Dette omfatter flere overtagelser og vores joint venture med Bompan i Italien, der har gjort det muligt for Mimaki at blive en totalløsningsleverandør med et end-to-end økosystem af løsninger til det voksende digitale tekstiltryksmarked. Han hjalp os også med at navigere igennem og overvinde vanskelighederne i den europæiske gældskrise. 

Samtidig voksede antallet af ansatte også meget under Saganes formandsskab, idet Mimaki Europe startede med kun 5 ansatte tilbage i 2005, og dette tal er vokset til mere end 100 i dag. Vi takker oprigtigt ham for hans mange års service. Han vil blive savnet. "

"Den tid, jeg tilbragte at udvikle Mimaki Europe, har været yderst givende," sagde Sagane. "Vi har et fremragende team, der har været en fornøjelse at arbejde med, og et cadre af loyale og innovative kunder, der begge skubbet os til højere præstationsniveauer og belønnede os med deres forretning. Det er med blandede følelser, at jeg forlader denne livlige og voksende forretning for at tage den næste fase af mit liv. "

More about:

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search