Nyt om personer

10 års jubilar med fuld fart på

De 10 år er gået meget hurtigt, og vi har nået en masse, men jeg ser frem til mange nye spændende produkter som vi har i støbeskeen, fortæller Sean videre.

Macrodot blev startet i Esbjerg hvor Sean J. Holm og Ricki Nielsen begyndte i deres daværende lokaler på 100m2 den 01. januar 2007 med selve produktionen. "Egentlig gik vi allerede de sidste måneder af 2006 og forberedte Macrodot" kommer det også fra Sean mens SkilteBranchen.dk er
besøg i deres nye lokaler i Varde. Allerede efter nogle få måneder 
blev Stine Schwartz ansat, så hun kan også fejre 10 års jubilæum om nogle måneder. Stine har igennem de sidste 4 år stået for produktionsansvaret hos Macrodot.

Men lokalerne i Esbjerg skulle hurtigt vise sig at blive for små og i 
stedet for fandt indehaverne så de nuværende lokaler på mere end 1000m2 i industrikvarteret i Varde Syd, hvor firmaet nu har haft til huse i godt 3 år.

I august 2016 købte Sean J. Holm sin kompagnon Ricki Nielsen ud af ejerkredsen, og Sean er i dag eneindehaver af Macrodot A/S.

Gør det nemt for kunderne

Der sker en masse spændende ting hos Macrodot kan man mærke. Sean har fokus på at gøre tingene enkle og smarte for deres mange forhandlere så det er nemt for disse at sælge til deres slutkunder. Macrodot er 100% underleverandør til den grafiske branche, betoner indehaveren flere gange under vores besøg i Varde. Vi sælger ikke til slutbrugere, men kun via vores forhandlernet, fortæller direktøren.

En af mulighederne for vores kunder er et 64 siders produktkatalog hvor man som forhandler selv kan design omslaget, så det er nemt at uddele til ens kunder forklare han, og fremviser et eksemplar der er lavet til en af firmaets kunder. SE OGSÅ FILMEN: DIT BEDSTE SALGSVÆRKTØJ
https://www.youtube.com/watch?v=7pRg0emWQDo

En anden mulighed som Macrodot tilbyder deres forhandlere er et online produktkatalog med forhandlerens eget design på forsiden, hvilket gør det nemt at skabe mersalg ved f.eks. at sætte linket i ens mailsignatur. Som forhandler hos Macrodot  har man også mulighed for at logge ind på
firmaets server hvor man kan bla. kan hente skabeloner til de forskellige produkter som, Macrodot tilbyder.

Udsigt til vækst hos Macrdot

Sean Holm er ikke en som ligger på den lade side, og har mange ønsker til fremtiden, hvor han gerne vil have at omsætningen vokser til dobbelt størrelse indenfor ca. 5 år. Han er allerede på udkik på det svenske marked, hvor han ser store muligheder for vækst for firmaet. I disse dage er det
Vardebaserede firma omtalt i en helside artikel i et svensk erhvervsmagasin.

Macrodot er blevet udvalgt som en af syv BeMatrix Partnere i Europa for BeMatrix

"Det er ikke kun det svenske marked vi er på udkik efter" fortæller Sean, "vi kommer også med mange flere udstillingssystemer, hvor han stolt fremviser en demovare fra det Belgiske firma BeMatrix, der fremstiller Alu-frames udstillingssystmer og lyskasser. Under vores besøg viste Sean hvor nemt det er at arbejde med udstillingssystemet og satte i løbet af nul komma fem backlitstof med siliconstrimmel fast på alurammen. BeMatrix har kun 7 BeMatrix partnere i hele europa, og vi er stolte af at vi er blevet udvalgt til at være en af de 7.

3M certificeret partner

Macrodot blev i november 2016 3M certificeret partner, og er kun 1 ud af 7 firmaer i Danmark som er blevet certificeret af 3M. "Vi arbejder meget med 3Ms 480 cv3 indpakningsfolie, der er blandt en af de absolut bedste indpakningsfolier på markedet siger indehaveren, og tilføjer at der senere i år vil blive afholdt 3M indpakningskurser hos Macrodot.

Det er ikke det eneste der sker hos Macrodot i år. En gang i løbet af foråret regner man med at afholde åbenhus/10års Jubilæum, hvor der vil blive vist en masse spændende nyheder indenfor udstillingssystemer og innovative printmedier. I forbifarten under rundturen i produktionen viser
indehaveren også nogle kampagne roll-ups. Vi sælger kun gode kvalitets roll-ups , og der ryger ca. 5000 styks igennem produktionen hvert år. Vi har valgt at sælge en af ordentlig kvalitet, og ikke en af de billige der vælter rundt når den bliver sat op, slutter Sean rundturen i produktionen.

SkilteBranchen.dk ønsker tillykke med de 10 år, og ser frem til de mange spændende produkter firmaet i Varde har på benene.

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search