Nyt om personer

Simon Manley Jokumsen nordisk mester

På den svenske Sign & Print var der også en Hexis Battle udover at de skulle finde en svensk mester, så blev der også afholdt en konkurrence om at finde den nordiske mester i Hexis Battle.

"Det er ikke den største konkurrence, men meget sjov, da det er en lille opgave som afgøres på tid og fejl" fortæller den nykåret nordiske mester Simon Manley Jokumsen, der er indehaver af Folie Fashon i Odense til SkilteBranchen.dk.

Under et åben hus arrangement hos Hexis i Helsingborg sidste år var der en indledende Hexis Battle. Her vandt Simon som den bedste dansker, og skulle derfor til Stockholm i en nordisk finale.

"Det hele skulle afgøres om torsdagen, men jeg var taget derop allerede onsdag for at kikke, føle og mærke hvordan stemningen var" fortæller han videre, "og det kan jeg godt lide og ikke mindst så kørte den svenske Hexis Battle for at finde den bedste svensker." Mens de svenske runder kører, var danskere tæt på scenen for at stå og lure og kikke på hvordan en taktik skulle gribes an til finalen.

"Jeg var en smulle bekymret, da jeg så det virkelige høje niveau, derfor havde jeg også lagt en taktik om at blive først færdig" røber Simon overfor SkilteBranchen.dk. Den første som bliver færdig med konkurrenceopgaven får nemlig nogle ekstra point, og derfor fik en en over nakken i finalen.  

To færdige på samme tid

Den kloge taktik med at skynde sig med at blive færdig hurtigst muligt, var afgørende i sidste ende. "Mikael fra Wrap Zone og jeg blev færdige på samme sekund i tiden 08:50 og fik begge max point for at blive først" udtaler Simon. Derfor skulle vinderen kåret på mindst mulige fejl. Ifølge Simon føltes det som at det tog noget tid for dommerne at finde frem til vinderen. 

Den norske Hexis Battle mester var også rigtig dygtig, men brugte lang tid, så derfor kom han ikke med i afgørelsen om at finde den nordiske mester. Den Nordiske mester kunne så kåres og vinderen af denne flotte titel blev som sagt Simon M Jokumsen fra Folie Fashion, der løb med den største pokal og skal nu deltage i det Europæiske mesterskab af Hexis Battle der løber af stablen til maj, når der er den store FESPA udstilling i Hamburg.

SkilteBranchen.dk ønsker stort tillykke med titlen til Simon. og lykke på hans vej i Hamburg til det Europæiske Mesterskab

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search