/
Nyt fra skiltefirmaer

Fra lærling til direktør

Væksten fortsætter hos Skiltefabrikken.nu, hvor virksomhedens første skilteteknikerelev nu indtræder i ejerkredsen og bliver direktør i virksomheden.

Det er noget af en rejse, som Søren Schmidt Christiansen har været på i de seks og et halvt år, der er gået siden han startede Skiltefabrikken.nu i Ribe. Langt bedre end han selv havde turdet håbe på.

Over 90.000 fik produkt hængt om halsen fra Skiltefabrikken.nu 2. pinsedag

Søren's skiltefirma blev landskendt af mange i forbindelse med årets Royal Run. Her blev Skiltefabrikken.nu nemlig udvalgt grundet deres satsning på deres sociale ansvar i forbindelse med produktionen af de over 90.000 medaljer der skulle produceres til Royal Run, der blev afviklet her den 6. juni i 5 af landets byer. 

Udover selv at producere medajlerne havde Søren Schmidt Christiansen også inddraget flere sociale tilbud, hvor medarbejderne på disse deltog i at sy snore på de acrylplader Skiltefabrikken.nu havde stået for. Under produktionen havde indehaveren Søren Schmidt Christiansen også besøg af Kronprins Frederik, der overværede hvordan produktionen foregik.

Til Royal Run stillede Skiltefabrikken.nu med hele deres personale op til det store arrangement som Kronprins Frederik i samarbejde med Dansk Idrætsforbund står bag.

Men de mange medaljer til Royal Run har også udløst endnu en større opgave med at producere medaljer. Denne gang over 16000 til Tour de Storebælt der afvikles lørdag den 11. juni

Konstante vækst har ført til flere ansatte og større lokaler

Den konstante vækst har ført til flere ansatte og større lokaler, og nu udvider virksomheden igen. Lokalerne på Industrivej i Ribe er blevet udbygget, så de ansatte nu har endnu mere plads at boltre sig på og bedre kan håndtere de mange opgaver, der blandt andet har budt på 90.000 medaljer til Royal Run.

"Med Royal Run-opgaven har vi virkelig bevist vores værd, og hverken ambitionsniveauet eller kreativiteten fejler noget hos os, og det afspejles da også i de mange spændende opgaver, som vi løser, og som vi gladeligt viser frem i vores udvidede showroom" fortæller Søren Schmidt Chistiansen i en udsendt pressemeddelelse.

Lærlingen, der blev direktør i samme virksomhed

Væksten i virksomheden betød blandt andet, at Søren Schmidt Christiansen for nogle år siden var klar til at tage sin første skilteteknikerelev ind. Det blev Sara Skovby Thomsen.

Med en baggrund som SOSU-assistent og dagplejer, var der tale om et markant brancheskift for Sara. Det har utvivlsomt været det helt rigtige valg. Det viste sig også blot 5 år senere. Her har Sara nu har købt sig ind i Skiltefabrikken.nu og kan tilføje medejer og direktør til sin skilteteknikertitel.

"De mange forskelligartede og kreative opgaver udfordrer hele tiden mine faglige evner", bemærker Sara Skovby Thomsen, og tilføjer. "Det er fedt, og det vil jeg gerne fortsætte med at være en del af. Med denne investering får jeg et større ansvarsområde, og udover at være med til at præge virksomhedens udvikling, vil det også klart udvikle mig personligt."

Til dette er Søren Schmidt Christiansen enig. Med Sara har vi fået en fantastik ressource i virksomheden i al den tid, hun har været her. Derfor jeg jeg sikker på at hun kommer til at styrke ledelsen, så vi står endnu stærkere i forhold til den vækst, vi oplever. Vi går begge højt op i kvalitet og bæredygtighed, og også her vil barren kun blive hævet. Det glæder jeg mig til. 

De påpeger begge, at det er god kemi og daglig sparring, der er grundstenene i deres fremragende samarbejde, ligesom de også aldersmæssigt er et godt match – Søren er 37 år, og Sara er 35 år.

Arbejdsfordelingen er på plads. Sara får som direktør personaleansvaret, mens Søren får bedre tid til sit ansvar for salg og udvikling som administrerende direktør.

Den 24. juni fejres både de udbyggede lokaler og den ændrede organisation ved en reception.

SkilteBranchen.dk ønsker tillykke 

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search