/
Nyt fra skiltefirmaer

Markedsledende skiltevirksomhed ekspanderer gennem opkøb

Den danske skiltevirksomhed, Dansign A/S opkøber Jensen Skilte A/S og kommer sammen til at stå endnu stærkere på en række nichemarkeder.

Dansign A/S er markedsledende i Danmark indenfor wayfinding- og skilteløsninger og løser mange opgaver indenfor både den private og den offentlige sektor, hvor mangeårig erfaring med menneskelig adfærd, visuel kommunikation, skræddersyede løsninger og kompetent projektledelse er en del af kerneydelsen.

”Sammenlægningen betyder, at Dansign bliver styrket indenfor bl.a. bildekorationer til erhverv, og at den samlede kapacitet og viden bliver større. Samtidig komplementerer vores kunder rigtigt godt hinanden og med to virksomhedskulturer og værdier, som matcher så godt som tilfældet er mellem Jensen og Dansign, ja, så glæder vi os bare rigtigt meget til fremtiden.

Vækst trods coronanedlukning

Siden generationsskiftet og før Corona voksede vi med ca. 12-15% årligt organisk, og den kurve arbejder vi hårdt på at komme tilbage på. Med Jensen Skilte ombord, så kan vores kunder opnå endnu flere fordele gennem samarbejdet, og det bør bidrage positivt til udviklingen”, udtaler CEO for Dansign, Mikael Vennegaard Mielke til SkilteBranchen.dk

Direktøren fortæller, at Dansign har ligesom mange andre skiltefirmaer kunnet mærke coronarestriktionerne, som har givet mindre at lave end normalt. ”Men vi har et godt sammensætning af vores kunder, da vi både har private men også mange offentlige kunder, så coronasituationen har ikke været så hård overfor os, konkludere Mikael Mielke, og fortsætter ”De forskellige placementskampagner som skulle havde været etableret de kommer ikke dobbelt igen når samfundet åbner igen, så ja der mærker vi det”

Mikael V Mielke fortæller også at han er glad for at Dansign nu kan tilbyde totalløsninger for deres kunder, hvilket man ikke kunne tilbyde tidligere. Det er især bildekoen som han fremhæver, at de er meget glade for nu at kunne tilbyde deres kunder, så Dansign også kan dekorere varebiler mm ifb med at firmaet producerer andre skilteprodukter til deres kunder.

Jensen Skilte A/S har igennem 30 år opbygget stærke kompetencer indenfor skilte- og folieopgaver samt bildekorationer til erhverv med stor egenproduktion. Jensen Skilte løser endvidere en række specialopgaver som f.eks. bladguld og silketryk, som det efterhånden kun er få virksomheder, der kan løse herhjemme.

Det er derfor to velrenommerede, traditionsrige og kompetente virksomheder, der nu går sammen.

Står nu endnu stærkere siden generationsskifte

I 2017 gennemgik Dansign et generationsskifte, hvor stafetten blev videregivet af stifterne af Dansign til en gruppe af medarbejdere og nye folk udefra, som skulle være med til at videreudvikle Dansign, herunder kigge på mulighederne for at konsolidere sig på markedet.

Ny skiltesystem på vej

Dansign har gennem de sidste 3-5 år arbejdet på et nyt skiltesystem, som er baseret på deres magnetlåsesystem. Det nye system har været efterlyst fra byggeriet, hvor man har efterlyst et skiltesystem i træ.

Det nye skiltesystem, som er det 5 skiltesystem Dansign har udviklet siden firmaets start i 1982, forventes også at blive solgt internationalt. Firmaet har udover kunder rundt om i Danmark også en hel del internationale kunder.

Om Dansign A/S

Dansign er producent og leverandør af arkitektoniske og fleksible skilteløsninger i høj kvalitet og med et unikt design. Siden 1982 har Dansign fungeret som arkitektens og designerens medspiller i udviklingen af skilte- og wayfindingløsninger. Dansign leverer traditionelle og digitale wayfinding-og skilteløsninger til hele verden gennem egne repræsentanter samt et udbredt globalt partnernetværk. Nøglen til Dansigns succes ligger i et kompromisløst fokus på høj kvalitet, individuelle løsninger, nærvær og effektiv projektledelse. Dette, kombineret med en konstant produktudvikling og bæredygtig tankegang, er grunden til, at mange af Dansigns kunder har været kunder siden 1982.

 

 

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search