Nyt fra skiltefirmaer

Mach01 er flyttet sammen med FolieDK

Morten Fredslund-Bak fra FolieDK fortæller på firmaets facebookside, at flere gode kræfter er nu blevet samlet på deres firmaadresse. 

FolieDK har lavet plads til deres samarbejdspartner fra Mach01.com, så stedet råder over endnu flere maskiner i maskinparken og at kreativiteten har fået et hak op. 

Morten udtaler på facebooksiden "Vi ser frem til at funktionsfusionere på det grafiske, så vi kan levere endnu bedre reklame fra nu og i fremtiden. Det er stadig to selvstændige virksomheder, men vores tætte samarbejde er nu HELT tæt..."

FolieDK er kendt for sine høje standard indenfor især wrapping og Morten Fredslunk-Bak har også deltaget på flere nationale konkurrencer samt været underviser på kurser indenfor skiltebranchens område.

Mach01 er kendt for at være et grafisk fullservice virksomhed, hvor David styrer opgaverne for kunderne.

Daid Mach fortæller til SkilteBranchen.dk "Vi har arbejdet sammen siden FolieDK blev oprettet, men hvor der førhen kun var tale om større projekter, interne som eksterne, samt handel firmaerne imellem, er der nu tale om en decideret funktionsfusion. Vi deler opgaverne internt imellem os, og i hverdagen arbejder vi tættere sammen på hver af vores kundeopgaver. Det skulle gerne resultere i en endnu bedre kvalitet uden yderligere omkostninger, for hverken os eller slutkunden.

Vi har ingen planer om at skulle lægge firmaerne sammen, men ser kæmpe muligheder i at vores samarbejde nu er styrket kraftigt, så vi hver især kan gøre det vi er bedst til, men samtidigt holde opgaverne i eget hus, bogstaveligt talt. Vi vil stadig fokusere på foliereklame i FolieDK og være mere "reklamehus" med stærke grafiske egenskaber, i Mach01.com."

Han tilføjer "Vi ser dog også muligheder i at kunne levere flere samlede løsninger til andre i Skiltebranchen, nu hvor vi har samlet os, og dermed har større kapacitet på alle fronter. På det personlige plan har vi altid kørt vores virksomheder på meget ens måde, og haft masser af gode ture på messer mv. Så en hverdag med godt humør, hvor vi kan gøre brug af hinanden, er et ekstra plus for begge høvdinger..." inden han haster videre til næste opgave i firmaet.

Foto: FolieDKs facebookside

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search