Nyt fra skiltefirmaer

adinmotions succes medfører udvidet ejerkreds

 Adinmotion i Odense og Roskilde udvider ejerskabskredsen med ny medejer, idet Niels Rasmussen er kommet med ind i ejerkredsen. 

Niels Rasmussen kommer med en baggrund som tidligere direktør i Stark og senest som købmand i Næsby. Med sin indtræden sker det med en god velovervejet beslutning, og Niels Rasmussen ser store muligheder i dette. 

“Jeg har en baggrund som købmand. Og en god købmand ser muligheder i adinmotion” forklarer Niels, straks han bliver spurgt om, hvorfor det netop er den branche, der skal skiftes til i en alder af 49 år." fortæller den nye medejer til Adinmotions LinkedIn side. 

“ Som selvstændig købmand har jeg dagligt fingrene i alt der sker. Det er også min nye opgave i adinmotion. Alle der kender Kenneth, ved han arbejder døgnet rundt og plejer sit netværk. Det tager tid, at pleje adinmotion. Så når succesen skal fortsætte, kræver det en ekstra intern indsats i produktionen og montagen, og det er jeg mand for.” fortæller Niels.

Ny afdeling i Rosklide

“I november måned 19 åbnede vi også en afdeling i Roskilde, som til hverdag drives af Ivan Petrov" fortæller den hidtidligere eneejer Kenneth Gregersen.

"Ivan har arbejdet hos adinmotion Odense i 3 år og er et naturligt valg, da han aldrig går på kompromis med kvaliteten, og opgaverne bliver altid løst til tiden, fortæller Kenneth Gregersen, stifter af adinmotion og fortsætter: “En del af min tid går naturligvis med opstarten i Roskilde, så det er naturligt også at udvide ejerkredsen i Odense, så den positive udvikling ikke går i stå. Derfor er det med stor glæde, at jeg kan meddele, at Niels Rasmussen indtræder som partner og daglig leder hos adinmotion Odense, så jeg kan holde 100 % fokus på at vedligeholde de gode relationer, der er skabt igennem de sidste 11 år samt udvikle nye.”

 

Glæder sig til 2020

Det er ingen hemmelighed, at Kenneth Gregersen ser frem til 2020 og det nye setup i adinmotion.

“Når vores motto er; 'Vi står ved, hvad vi lover både før, under og efter et salg!' Så må vi ikke gå på kompromis med den kvalitet, vi er kendt for. Så derfor byder jeg begge meget velkommen og ser frem til, at præsentere dem for vores eksisterende og nye kunder. Og så glæder jeg mig til, at få endnu mere tid til vores forretningsforbindelser og alle mine netværksarrangementer i det nye år”, afslutter Kenneth.

Vil du vide mere om adinmotion, så besøg deres website www.adinmotion.dk

 

Adinmotion pakker alt ind i budskaber. Taxaer, biler, busser, lastbiler og trailere. Og så laver de alt i storformat og facadeløsninger. Det har de gjort i over 10 år - Med STOR succes!

 

 

 

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search