Nyt fra skiltefirmaer

MM-skilte i Vojens skåret som årets sociale virksomhed

Haderslev kommune har ved den årlige prisuddeling kåret den lokale skiltevirksomhed MM-Skilte, der indehaves af Mads Møller og Eveline Van Sonsbeek til årets sociale virksomhed.

Formand for beskæftigelsesudvalget i Haderslev kommune, Jon Krongaard, indledte talen med at rose de nominerede firmaer for deres store indsats i det i dagligdagen. "Det at man kan give andre mennesker muligheden for at hjælpe sig selv, det er det aller flotteste, man kan gøre. I er i sandhed hverdagens helte"

Foran de andre nominerende firmaer Linolie og Pigment, H.C. Anders Bagergaarden og DGS Industri A/S var det MM-Skilte, som løb med prisen som årets sociale virksomhed. 

Det blev fejret med rød klovnenæse og grin, ligesom det plejer at foregå hos MM-skilte i Vojens. 

Mads Møller, der som sagt er indehaver af MM-skilte, var meget glad for prisen, og udtalte i den forbindelse "vi er rigtig stolte af prisen, og det havde vi ikke lige regnet med".

Nissetøj og klovnetøj er en fast bestanddel af Mads Møllers måde at løfte humøret blandt medarbejderne på, hvis han fornemmer at der er nogle af personalet som har en skidt dag. 

Den store indsats som MM-skilte har gjort, har blandt andet været en stor støtte for en medarbejder, som for nogle år siden blev ramt af en blodprop i hjernen.

SkilteBranchen.dk ønsker stort tillykke med den flotte pris.

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search