Nyt fra skiltefirmaer

Grønne biler på gaden

En utraditionel løsning.

Cph wrap har måtte tage utraditionelle løsning i brug, da de fik en opgave ind

Cph wrap i Brøndby stod pludselig med en har måtte tage utraditionelle løsning i brug, da de fik en opgave ind i virksomheden, som ikke er lige den form for indpakning af biler de normalt gør i. 

SkilteBranchen.dk har talt med Daniel N Sørensen, indehaver af Cph wrap om den sjove opgave stod med.

Innocent er smoothies, som markedsfører sig for at være grønne, og de har i forvejen flere biler i andre lande, hvor der er monteret rullegræs på disse. Nu er turen så kommet til Danmark, hvor der også skal køre biler rundt med rullegræs for at skille sig ud så folk lægger mærke til den engelske smoothie producent. 

Cph wrap, der er kendt for deres totalløsninger herunder på indpakning af biler, fik til opgave sammen med Arne Stubbe Automobiler A/S at få de grønne biler på gaden.

"Vi undersøgte hvilken kvalitets rullegræs i Danmark man kunne få, men kvaliten levet ikke op til vores og kundes krav efter flere vareprøver. Så vi måtte til udlandet for finde den rigtige kvalitet." fortæller Daniel Sørensen til SkilteBranchen.dk

"Derfor måtte vi også have fat i vores leverandør angående lim til montagen af rullegræsset" fortæller han videre "Leverandøren fandt frem til at rudelim var det bedst egnet til dette formål. Græsset er limet helt ud til kant. Det var noget helt andet at arbejde med græsset i forhold til den wrappingfolie vi normalt arbejder med i vores firma her i Brøndby, da rullegræsset slet ikke kan strækkes som wrappingfolie."

Cph Wrap måtte derfor igang med at udtænke en plan for hvordan det så kunne lade sig gøre, så det kunne dække helt ud til kant. 

"Vi er startet med at klippe græsset ud i grove stykker først og derefter tilpasses, så man kan skifte enkelte dele ud ved skade. Det var også et krav fra kunden at man kunne skifte pærer i lygterne, da deres tidligere bil som de fik lavet udlandet - havde fuget baglygterne fast." fastslår Daniel inden han har travlt med at skulle videre til næste opgave, som står og venter på at blive monteret, så når han lige at sige "Overordnet set var det et skide sjovt og anderledes projekt, og super fedt at kunden ved at det gælder om at skille sig ud fra mængden."

Bilerne har allerede fået mange kommentarer om at de er flotte, da det er nogle som bliver lagt mærke til når man ser dem på vejene. 

Du kan læse mere om Cph Wrap her (åbner i nyt vindue)

Fotos venligst udlånt af Cph wrap

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search