/
Nyt fra leverandører

Vikiallo har købt Transferprint og overtager OKI forhandlingen

Vikiallo har her i august overtaget hovedparten af Transferprint, som indtil nu har stået for OKI-forhandlingen og Forever transfer.

For 6 år siden startede Kasper Valuer Transferprint i Kolding, og 6 måneder senere indtrådte Nicki Skram Larsen som medejer. De to har siden da været med til at videreudvikle Transferprint fra deres Koldingske adresse. 

Udover forhandlingen af OKI-printere og Forever transfers så klarede de to indehavere også påsætning af transfer og salg af profiltøj.

"Vi har haft snakke frem og tilbage igennem de sidste par år" fortæller Kasper Valuer til SkilteBranchen.dk. Her fandt man frem til at med Vikiallos overtagelse af OKI forhandlingen så kan der skabes en større volume bag. Snakkede tog fart lige før sommerferien og forhandlingerne blev afsluttet mens Nicki Skram Larsen sad i Italien i sin sommerferien.

Kasper Valuer kommer med over under Vikiallo, hvor han bliver produktchef for en række produkter herunder har han oparbejdet en meget stor viden om OKI-produkterne. 

Med Vikiallos store serviceapparat i baghånden er Kasper også helt sikker på at det giver flere muskler at arbejde med, et tættere samarbejde med kunderne samt at der kan leveres en bedre og mere bredere service. Kasper vil fremover kunne kontaktes på: E-mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller Tlf: 31715493

Transfersafdelingen udskilles

På Transferprints gammel adresse bliver Nicki Skram Larsen, og han er allerede godt igang med at etablere et nyt firma, som kommer til at hedde Transfertryk.

Her vil han sælge færdige transfer og profiltøj, ligesom Transferprint også gjorde, og han er igang med at kontakte de gamle kunder om de ændringer der er sket. 

Selv om det er gået stærkt med overtagelsen og oprettelse af det nye firma så har Nicki fået ny webside op at gøre. Den kan du finde på transfertryk.dk

 

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search