/
Nyt fra leverandører

”Branchens Bagmand” har succes, når de skaber succes for deres forhandlere

Macrodot , der også kalder sig ”Branchens Bagmand” har succes, når de skaber succes for sine forhandlere - og deres kunder. Med det skaber vi en win/win/win for vores forhandlere, deres kunder og os selv, fortæller Macrodots ejer Sean J. Holm i en udsendt pressemeddelse i anledningen af firmaets 15 års jubilæum.

PROFESSIONEL OG AKTIV BESTYRELSE

Her i jubilæumsåret går Macrodot A/S fra at have familiebestyrelse til at der er en professionel bestyrelse. Sean J. Holm har fået en aktivt arbejdende bestyrelse, bestående af 2 eksperter indenfor salg, lederudvikling, marketing og innovation.

Bestyrelsesformand er Rolf Høegh (www.resultatskaber.dk). Rolf hjælper virksomheder til øget indtjening. Bl.a. er han en meget benyttet foredragsholder, salgstræner, bestyrelsesmedlem og sparringpartner. Nogle vil nok kende Rolf fra DR2 dokumentaren ”Kunsten at sælge” og som forfatter til bestselleren ”En sælgers bekendelser”.

Morten Toft (www.mortentoft.com) har en solid baggrund indenfor salg/marketing og reklamebranchen. I mere end 30 år har Morten Toft undervist og trænet ledere og medarbejdere i innovation, forandring, ledelse og samarbejde.

Det nye arbejdende bestyrelsesmedlem Morten Toft har holdt mere end 1000 foredrag og kurser i ind- og udland. Morten er forfatter til 4 bøger, hvoraf flere bruges til undervisning. Bl.a. er ”Innovationsrecepten” fast pensum på flere uddannelser indenfor innovation og entreprenørskab.

Såvel Rolf Høegh som Morten Toft kunne man også finde på Macrodots stand på den netop afholdte promotionmesse Myvendo Fair, hvor de også talte med en hel del af Macrodots kunder som kom forbi firmaets stand i Odense Congres Center. 

Deres fælles viden vil de dele med Macrodots forhandlere gennem forskellige platforme, herunder det nye Macrodot Trænings Akademi med begivenheder rundt om i hele Danmark. Dermed vil vi give vores forhandlere en række effektive og gennemprøvede værktøjer til endnu større succes.

Macrodot Trænings Akademi starter op i nærmeste fremtid, hvor man lige nu arbejder på de sidste detaljer omkring dette. Her vil de to arbejdende bestyrelsesmedlemmer Rofl Høegh og Morten Toft være en bærende del af dette akademi. SkilteBranchen.dk følger op på dette når der kommer mere frem om Macrodots Trænings Akademi. 

 

DIREKTØR SEAN JÄPELT HOLM HAR STORE AMBITIONER OG DET RETTE MINDSET

Macrodots ejer/CEO Sean Jäpelt Holm er en særdeles aktiv mand med vilde visioner og høje ambitioner.

Sean har et mindset, der hele tiden ser efter muligheder inden for nytænkning af storformatprint og bærebare udstillingssystemer.

Som det også er bekendt blandt Macrodots mange kunder, er der en del produkter med eget navn. Her kan nævnees serier som GoGoZip, ToGoGo, GoGoAir, GoGoSunny og GoGoPos. Han arbejder også på digitale løsninger, der kan gøre det nemmere for forhandlerne at tilbyde deres kunder den helt rigtige løsning.

 

INNOVATIVE LØSNINGER GØR DET SMART OG NEMT AT SÆLGE PRODUKTER FRA MACRODOT ”BRANCHENS BAGMAND”

”Macrodots succes afhænger af vores forhandleres succes - og hvordan forhandlerne kan skabe et mersalg til deres kunder” siger Sean. "Derfor tilbyder vi en række forskellige salgsværktøjer, der gør det nemt at skabe et mersalg ude hos den direkte kunde. Et af de mest populære er Macrodots E-paper produktkatalog, hvor forhandleren kan få sin egen branding på for- og bagside + et par sider til, at forhandleren kan fortælle sin egen historie."

Så skal forhandleren bare sende link ud til deres kunder, som så har alle oplysninger om forhandleren på forsiden af kataloget. Macrodot E-paper produktkataloget indeholder et bredt udvalg inden for storformatprint, bærebare udstillingssystemer og promotionartikler, hvilket giver kunden mulighed for nemt at finde frem til det produkt, som dækker netop deres behov. Macrodot er den eneste i branchen, der tilbyder deres forhandlere denne løsning.

Promotionartikler er noget af det seneste som Macrodot er begyndt at forhandle, og her forventer man også at dette kommer til at rykke for den Varde baseret Macrodot. Blandt de promotionartikler som Macrodot nu forhandler er tasker, pleider og håndklæder i forskellige variationer.

 

15 ÅRS JUBILÆUM/MINIMESSE AFHOLDES FREDAG D. 25.3 FRA KL. 11-17

Som vi tidligere har fortalt her på SkilteBranchen.dk så afholder Macrodot Åben hus arrangement den 25. marts i anledning af deres 15 års jubilæum. Samtidig vil dagen også have en stor inspirationsdag, hvor firmaet bl.a. viser deres brede sortiment inden for outdoor brandingprodukter i et indendørs strandområde med parasoller, beachflag, oppustelige møbler, pavilloner mv.

"Der vil være champagnebar DJ og en række overraskelser. Derudover har vi indtaget nabobygningen og lavet en minimesse med 10 af branchens bedste leverandører inden for skilte og promotion. Efter den danske skiltemesse blev aflyst greb vi øjeblikket og valgte selv at lave vores egen minimesse", siger Sean Jäpelt Holm.

På dagen vil der være arbejdende værksteder, hvor man kan opleve den daglige printproduktion. Der vil også være lidt til maven og ganen i løbet af dagen i form af pølsevogn, champagne, fadøl og sodavand. Hvis du allerede nu ved at du vil komme til det spændende arrangement Macrodot har den 25. marts 2022 på Jeppe Skovgaardsvej 40 i Varde, så vil de vare glade for at du lige fortæller dem hvor mange I kommer. Det kan du gøre på Macrodot.dk/polser/

 

Foto: Søren Malchow / SkilteBranchen.dk

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search