/
Nyt fra leverandører

Macrodot fejrer 15 år som underleverandør

Macrodot, der tilbyder mange produkter indenfor storformatprint, fejrer i år 15 års jubilæum. Firmaet fra Varde er underleverandør til den grafiske branche.

Som noget nyt tilbyder Macrodot nu også flere lækre promotionartikler, som firmaet gerne fortæller om på deres stand på promotionmessen Myvendo fair.

Myvendo fair er en promotionmesse, som afholdes den 9.-10. marts 2022 i Odense Congres Center, hvor der pt er 106 tilmeldte leverandører som står klar på messen til at fortælle dig om jeres produkter.

Macrodot har en stor vifte af forskellige produkter, herunder deres GoGoZip serie, der er egnet til messestande mm. GoGoZip produkter kendetegner sig ved at de let kan sættes op, hvor man har et metalstativ hvorpå der lynes en printet tekstildug over. Disse produkter fylder ikke meget og kan let transporteres rundt med bil. De forskellige GoGoZip samles uden brug af værktøj.

På SkilteBranchen.dk / PromotionBranchen.dk’s stand nr 4018 kan du se flere af GoGoZip serien. Herunder den smarte messedisk der lynhurtigt kan sættes op ved et enkelt tryk.

På samme stand vil der også være en ansat fra Macrodot som kan svare på spørgsmål.

Du kan læse mere om Macrodot på deres webside, hvis du klikker her (åbner i nyt vindue)

Du kan møde Macrodot på deres stand 5611 samt SkilteBranchens stand 4018

Har du husket, at bestille billet til Myvendo Fair – ellers kan du bestille det på Myvendofair.dk som du kan komme til hvis du klikker her.

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search