/
Nyt fra leverandører

3M præsenterer 77 nye DI-NOC™ mønstre

3M oplyser, at de netop har tilføjet 77 nye easy-clean mønstre til dere i forvejen større kollektion af forskellige mønstre med 3M™ DI-NOC™ arkitektoniske finish

Med den overflade anfører 3M at det er let at rengøre samt at det klæber til en bred vifte af overflader. 3M™ DI-NOC™ ser så naturlige ud, anfører 3M i deres udsendte meddelelse, at det er næsten umuligt at skelne mønsterne fra den ægte vare., og at der er mere end 1000 forskellige mønstre man kan vælge imellem.

Nye mønstre skabt i samarbejde med førende designere fra hele verden

3M har sammen med førende designere fra hele verden været igang med at udvikle 49 mønstre, som nu er blevet til deres 3M™ DI-NOC™ Matte-serien. Serien er kendt som fingeraftryksafvisende, nemme at rengøre og at det spreder reflekteret lys.

3M™ DI-NOC™ Exterior Finishes serien, som er kendt for dens alsidighed ved udvendige projekter, er også blevet udvidet med 28 nye tilføjelser.

Udover de 77 nye mønstre så har 3M også tilføjet 11 nye farver er tilføjet til deres Solid Matte Series. Disse nye farver giver gode muligheder for moderne design.

Er man mere over til Dry wood serien, så der er der også her tilføjet 33 nye mønstre som også nu fås i valdnød og eg mønster.

 

More about: |

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search