/
Nyt fra leverandører

PureZone fra Hexis får attraktiv godkendelse

PUREZONE er en beskyttelsesfilm som bekæmper aktivt coronavirus, og er derfor aktiv i kampen mod coronavirus.

Gennem den PUREZONE® antimikrobielle beskyttelsesfilms egenskaber, reducerer coronavirusens tilstedeværelse med 95% efter 15 minutters kontakt og næsten 99,9% efter en times kontakt (sammenlignet med ubehandlede overflader).

PUREZONE® BESKYTTER 24/7

HEXIS antimikrobielle PUREZONE® film giver 24-timers forebyggende beskyttelse mod bakterier og coronavirus, kraftfuldt og sikkert, hvis den er i kontakt med huden. ”De reaktive sølvioner, der findes i PUREZONE® filmene, vil hurtigt reducere bakterier og coronavirus og forhindre spredningen mellem to desinfektioner af overflader,” siger Christophe BAUDRION, Chef for HEXIS F&U-laboratorium.

ÆSTETISK BESKYTTELSE OVERALT - ALTID

HEXIS PUREZONE®-antimikrobielle produkter har for nylig bestået ISO 21702-standarden, der påviser deres effekt mod coronavirus. ”Denne ekstra fordel vil ikke medføre en prisstigning. Det er et spørgsmål om etik; det styrker vores forpligtelser over for vores kunder, der i forvejen køber disse produkter,” siger Christophe INIGO, vicesalgschef.

Vores kunder har i mange år brugt vores PUREZONE® film på daglige kontaktflader. ”Kontaktflader som er i berøring dagligt eller ikke-dagligt er beskyttet, lige fra dørhåndtag til touchskærme, skærme i en stor fastfoodkæde eller receptionen i din foretrukne Sushi restaurant, fra hospitalets venteværelse til forlystelsesparker, med vores PUREZONE® beskyttelsesfilm. Mulighederne er uendelig”, siger Sébastien MACHU, HEXIS France Sales team Director. ”Og hvorfor ikke udnytte den fordel med glæde!” understreger Marine GUELAIA, HEXIS Decoration Manager.

Transparente film i PUREZONE® serien fås i mat, blank og i en struktureret træ- eller læderlaminat. Vores PRZ150 (kun for sundhedssektoren) og PURECOVER produkter er uden klæber. Caroline MATEU, bestyrelsesformand, bekræfter HEXIS-gruppens forpligtelser: ”Forbedring af vores medarbejders trivsel og sundhed gennem vores CSR-policy er en grundlæggende værdi for HEXIS. Vi er bekymrede over den internationale sundhedskrise, hos vores familier, på vores fabrikker og hos vores kunder. Derfor er fremstillingen af produkter, som kan gøre en forskel, en stor tilfredshed for alle i vores team”.

PURE ZONE® ANTIMIKROBIAL FILMER BESKYTTELSE 24/7

PURE ZONE® giver 24-timers forebyggende beskyttelse mod visse bakterier takket være den konstante virkning af dens antibakterielle styrke for at hindre deres spredning.

PURE ZONE®-film indeholder sølvioner, der aktiveres på det overfladiske lag, når de er i kontakt med fugtigt. Disse reaktive ioner kan hurtigt blokere metabolismen af ​​bakterier og således forhindre deres spredning mellem to rengørings- og desinfektionsprotokoller.

Disse antimikrobielle film er en relevant og pålidelig løsning til at imødekomme hygiejne og sikkerhedskrav 24/7.

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search