/
Nyt fra leverandører

Sprit Sprit Sprit hænderne - nu også en del af GogoZipmodellerne

 

 Endnu en modelvariation er tilføjet Macrodots store udbud af GoGoZip modeller. Det er hånddispenser/stander som nu kan købes hos Macrodot og deres forhandlere. Sean Holm fra Macrodot fortæller, at firmaet har gjort det muligt for forhandlerne at kunne sælge en hånddispenser/stander, hvor det også samtidig er muligt at få budskaber frem på samme tidspunkt. 

Når kunderne står og får sprittet deres hænder kan de så læse firmaets budskab samtidig, hvilket vil være en ren win-win situation.

Hånddispenseren er baseret på en GoGoZip 04, som er 60 cm bred og den fås i 150 og 180 cm højde. 

Dispenseren monteres via en magnet på bagsiden, der hæfter på en metalplade, der sidder inde i systemet.

Ønsker man at få ændret budskabet så kan det let gøres ved at udskifte stofbeklædningen. Opsætningen foretages på få minutter, fortæller redaktøren på SkilteBranchen.dk Søren Malchow. "Jeg prøvede denne model GoGoZip 04 ifb med promotionmessen MyVendo 4 i marts 2020 i Odense Congres Center. Den er meget nem at sætte op, og faktisk meget nemmere end hvad jeg havde forestillet mig. Med den nye model med dispenser, som Macrodot har udviklet, så vil den være brugbar i mange sammenhænge".

Macrodot fortæller også at GoGoZip 04 med dispenser med fordel kan anvendes i storcentre, fitnesscentre, cafe, kantine, restaurent, detailhandlen og andre steder hvor der skal sprittes hænder.

Selvstændig stander

Udover GoGoZip 04 med dispenser så tilbyder Macrodot også nu en sort stander med dispenser, som kan indeholde 1.5 l sprit. Standeren er 160 cm høj.

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search