/
Nyt fra leverandører

Roland DGs nye EJ-640 DECO vandbaserede dekorprinter

Den nye EJ-640 DECO printer fra Roland DG er nu tilgængelig i hele EMEA. EJ-640 DECO er designet specielt til det indre interiørmarked og har innovative vandbaserede farver.

Levende, sikker og miljøvenlig

Roland EJ-640 DECO imødekommer adskillige krav fra dagens marked: bæredygtighed, sundhed og sikkerhed, personalisering, økonomi og alsidighed. Løsningen er ideel til en række tilpassede indretningsprodukter, herunder tapet, lampeskærme, persienner og plakater, plus udstillingsgrafik, udendørs kampagner og mere.

Fantastisk kvalitet til tilpasset indretning

Til Print Hive er Roland EJ-640 DECO en integreret del af sin skræddersyede digitale tapetudskrivningstjeneste, drevet af sit Online Designer-værktøj. Dette giver kunderne mulighed for at designe deres eget personaliserede tapet og visualisere det i deres eget hjem, modtage et skræddersyet tilbud og placere en ordre online.

"Vi har set en betydelig stigning i efterspørgslen efter indretning på detail-, kommercielle og indenlandske markeder," siger Chaz Dobson, direktør hos The Print Hive Limited. ”Efter at have testet EJ-640 DECO i seks måneder har vi skiftet helt fra et andet mærke til det nye Roland til alt vores dekor og tapet.

"Vi er overbevist om fordelene ved en vandbaseret løsning, der opfylder alle sundheds- og sikkerhedskrav uden produktivitets- eller kvalitetsbegrænsninger. Vi er positivt imponeret af EJ-640 DECOs hurtige omdrejningshastigheder - udskrifter er øjeblikkeligt tørre uden udgasning kræves - og de lave driftsomkostninger sammenlignet med alternative løsninger. "

Den perfekte tid til en dedikeret enhed

Ahlstrom-Munksjo, den førende producent af tapet til digitaltryk under mærket WallStar Digital, hilser Roland EJ-640 DECO velkommen.

Jean-Loup Duran, salgschef, digitale medier, nonwoven hos Ahlstrom-Munksjo, kommenterer: "Nu er det perfekte tidspunkt for en dedikeret indretningsapparat. Alle større fremskrivninger ser indretningen som et stærkt marked for fremtiden med 20% årligt på -år vækst forudsagt for digital tapet alene. Markedet vil glæde sig over, at en printerproducent ser indretning som mere end en ny applikation til eksisterende blæktyper og har udviklet en dedikeret løsning. "

Roland EJ-640 DECO findes nu i hele EMEA. Besøg www.rolanddgn.com for at finde ud af mere.

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search