/
Nyt fra leverandører

Større prisstigninger i vente på rengøringsprodukter

Det har været stor efterspørgsel efter alkohol til  produktion af spritprodukter, som følge af Corona situationen, hvor det tilrådes at man skal spritte sine hænder meget af for at undgå at få conrona bakterier på sig. 

Det har dog også indflydelse på produktionen af rengøringsprodukter til skiltebranchen. En af producenterne Yellotools er nu ude med at de har hidtil kunne have stabile indkøbspriser af alkohol til deres produktion af YELLOJACK  og SurfaceCleaner YELLOFLUID.

Men igennem de sidste par måneder har det resulteret i at priserne er løbet i vejret hvilket betyder at de er nød til at udmelde prisstigninger på ca 30 kr pr lliter rensevæske. 

Yellojack er en Isopropanol-renser (IPA) i 100% koncentration. Så hverken "strakt" eller "denatureret" eller fortyndet. Optimale rengøringsegenskaber til plader, tryk og køretøjer. Har affedtende virkning!

YelloFluid Surface Cleaner er derimod Ideel til forbehandling af køretøjer inden fuld indpakning . Et uundværligt middel til fjernelse af partikler og usynlige striber.

Yellotools produkter fås hos flere forhandlere i Danmark, eller kan købes direkte via Yellotools webshop.

More about:

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search