Nyt fra leverandører

En magnet behøver ikke at have håndtag for at den kan bruges

 Når du skal montere folie på magnetholdig overflade så findes der forskellige typer af magneter, som kan anvendes. YelloTools er kommet med et nyt bud på en sådan

 Egentligt er det den kendte Rainer Lorz, som har været inde over denne udvikling af magnetholderen. Rainer er blandt andet kendt som wrap trainer hos Avery.

Lorz fandt ikke at de runde magneter var optimale i den ene eller anden applikation, og han ønskede en mere fleksibel magnetisk tæppe, som skulle være på størrelse med en skraber.

Faktisk så skulle den nye magnet også kunne klamre sig fast til kurver samtidig med at den skulle have en høj klæbende kraft og frem for alt ikke længere være i stand til at "rulle væk" under køretøjet, hvis man taber den. Det sidste kender vel nok nærmest alle til dette irritationsmoment når det sker.

Indehaver Michael Althoff fra Yellotolls fortæller "Vi har løst dette problem med produktet vi har navngivet "APE MagCarpet". Denne nye magnet har intet fremspringende håndtag, som især er nyttigh når folien foldes. Det forhindrer også grimme buler i kundens køretøj, hvis du glemmer at fjerne magneterne"

 

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search