Nyt fra leverandører

Hvorfor skal en skraber altid være firkantet?

Michael Althoff, som er indehaver af tyske Yellotools, er kendt for at lytte til sine kunder. 

En dag foreslog Chris Defeo, som arbejder hos CL Visuals i New York, at Yellotools skulle gøre deres foliefjerner helt rundt. 

Indtil da havde Yellotools en lille praktisk foliefjerner med firkantet skrabeblad som hedder Yellotools Blade. Idéen om at lave en i rund også tog Michael Althoff til sig, og der gik ikke lang tid før at der var produceret en hel rund skraber, som gør det let når folien skal af. 

På redaktionen har vi tidligere testet Yellotools Blade, som vi fandt utrolig nem at arbejde med. Dog har vi ikke testet den nye YelloBlade 360, men den ser ud til at være ligeså nem at arbejde med. 

Fordelen er, når man fjerner folien, glider et rundt blad lettere under filmen så det bliver også nemmere at få fat i folien så den kan fjernes. 

Den nye 360 ​​° klinge passer perfekt til dit eksisterende YelloBladeHandle mini-håndtag, så man behøver ikke at skulle investere i ekstra håndtag til den nye 360 grader skraber.

Skraberen er udført i en speciel plastblanding, som gør at den også er opløsningsmiddelbestandig, fortæller Yellotools om den runde skraber.

Du kan læse mere om skraberen ved at trykke på dette link

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search