Nyt fra leverandører

Markeringsskabelon fra Yellotools

Kender du det at du skal markere en streg, så du nemt får placeret KnifelessTape helt korrekt?

Nu er det blevet meget nemmere, da Yellotools har udsendt en ny markeringsskabelon, så det bliver lettere at markere streg til KnifelessTape olign.

Skabelon til markering af overskydende film

Selv dem, der ikke endnu tilbyder malingsbeskyttelsesfolier PPF film i deres virksomhedsportefølje, bør se på disse 3 små hjælpere. 

Det er et meget lukrativt forretningsområde, fortæller Michael Althoff, som er indehaver af YelloTools, i en udsendt mail fra firmaet.

Mange biler kan have fordel af at få installeret den beskyttedende film ved kanter, hvor man indstiger og på bagklappen, så det beskytter disse steder mod slag. Formålet med PPF-film er kun lige at dække de steder for at undgå slagskader og minimere risikoen for ridser på disse områder. 

Ved hjælp af BumperRacer kan området markeres med en pen på få minutter. Derefter tager du for eksempel KnifelessTape eller WrapCut, foliler overfladen og skær det overskydende. Dette marked er næppe udviklet og kan blive en rigtig guldmine for dig. Vi hjælper dig med det, slutter Michael Althoff fra YelloTools.

Sættet inkluderer tre forskellige vinkler:
90 °, 120 ° og 140 °.

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search