/
Nyt fra leverandører

Klar med flasker i 100% genbrugsplast

Med fokus på FN's verdensmål så er der også kommet en bølge, hvor produkter skal være grønne. 

Mulitmarketing i Kolding er et af de firmaer, som arbejder med at kunne præsentere grønne promotionsprodukter. 

Plastflasker omfattet af pantsystemet har et markant lavere klimaaftryk end kartoner, bekræfter en LCA-screening udført af DTU Environment for Bryggeriforeningen. Det lavere aftryk skyldes primært, at 93% af plastflaskerne indsamles og genanvendes via pantsystemet, mens kartoner i stedet ender i affald til forbrænding.

"Vi er derfor oprigtigt stolte og glade over, at fortælle vores forhandlere, at fra den 1. juli 2020 skifter vi alle vores flasker til 100% genbrugsplast." fortæller direktør Palle Østergaard fra MultiMarketing.

Firmaet er gået sammen med Aqua d'Or om at producere flasker i 100% genbrugsplast. 

Det er nu en realitet, at vi fra 1. juli 2020 producerer alle vores flasker i 100% genbrugsplast (rPET), fortæller Palle Østergaard videre. "Indtil da kan du stadig bestille flaskerne med 50% genbrugsplast og stadig 100% genanvendelig. Husk at pante flaskerne efter brug, så intet går til forbrænding. Alle flasker, er som altid, tappet og produceret i Danmark."

Fabrikken kører på miljøvenlig el (Energi Danmark), hvilket vil sige, at alt strøm kommer fra vindmølleenergi. Dette er to rigtig store og miljø rigtige beslutninger der giver dig den bedste samvittighed, når du skal i marken for at sælge logovand.

På MyVendo Fair 4 i Odense den 4.-5. marts 2020 er en af udstillerne MultiMarketing, hvor du kan få en snak med dem om de nye 100% genbrugsplast flasker. 

Du kan læse mere om Myvendo Fair ved at klikke her

samt om Multimarketing ved at klikke på dette link 

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search