Nyt fra leverandører

For at være den bedste - skal du tro på dine instinkter

 Formel 1 teamet Renault er blandt de bedste og har derfor brug for at have den allerbedste grafik, når det skal sættes på deres biler til Grand prixerne. Deres high-end sponsorer kræver højeste præcision i deres mærkefarver og at der er mulighed for at udskifte det omgående hvis der går noget galt under løbene. 

Derfor rejser Formel 1 -teamet altid rundt med 30 identiske versioner af hvert klistermærke hvilket betyder at de skal have ca 1400 klistermærker med rundt hver gang. 

Roland har nu opgraderet den prisvindende TrueVIS VG-serie med over 40 utrolige forbedringer, hvilket gør det muligt for Renault F1® Team at skubbe grænserne for nøjagtighed, pålidelighed og omdrejningshastighed endnu mere. De, der har set VG2 i aktion, beskriver det som både 'bedste printer / cutter' og 'bedste print enhed i branchen i dag'. Roland TrueVIS VG2 er designet til at imødekomme og overgå behovene til nutidens mest krævende udskrivningspersonale og har allerede vist sig at være meget populær 

Joe McNamara, chef for print og grafik på Renault F1® Team, har rost det udvidede farveskala, nu med fed orange til livlige farver, naturlige hudtoner og exceptionel farvereplikation.

"En af de første ting vi bemærkede var forbedringen i farve matchningen, fordi meget af det vi gør dækker hele sæsonen," siger han. "Det giver os en god mulighed for at få en ensartet farve."

Han tilføjer: "Det kommer også med den nye orange farveprøve, der har omkring hundrede farver derinde - gule og appelsiner. Det gør vores liv nemt, når det kommer til matchende farver, præcis til vores virksomhedssponsorer, og også til vores egen branding på biler, på garager og på alt, hvad vi tager til løb med os. "

En video med Joe og hans anmeldelse af den nye TrueVIS VG2 er tilgængelig for at se nu: www.youtube.com/watch?v=URjA-6sT6Wk . I videoen bemærker han, at de nye TR2-blæk giver glimrende bindings- og strækningsevne til køretøjsindpakningsprogrammer, og deres hurtigtørrende tid gør det muligt for teamet at udskrive, laminere og sende grafik til Renault F1® Team kolleger over hele verden på samme måde dag. Han tilføjer, at VG2s perfekta funktion gør arbejdet "meget lettere", når der produceres flere gange af samme klistermærke, mens det nye medieklemmesystem er "et rigtig smart stykke engineering".

"Hvad der virkelig er imponerende om denne maskine, er, hvad det kan gøre for den pris, den står på," siger han. "At have det farveområde til det prispunkt er virkelig fantastisk. Jeg ved bare ikke, hvordan Roland gør det."

Du kan læse mere om den nye TrueVus VG2 printer her

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search