Nyt fra leverandører

Obelisk giver nye muligheder

Sponseret artikel

Vi har været fordi Vikiallo i Kolding for at høre mere omkring 3D Foan plotteren Obelisk. Her kan du læse og høre mere om denne plotter, som kan give dig nye produktmuligheder

Vikiallo forhandler en smart 3D Foam plotter, som skære med varmetråd i polystyrenplader i formater op til 120 x 60 x 10 cm. 

Men det er ikke nødvendigvis kun 10 cm skilteproduktet behøver at blive i dybden, idet pladerne kan limes sammen så man kan skabe endnu større dybder. 

Med Obelisk er det muligt at fremstille bogstaver, logoer, figurer og andre produkter til indretning inde men også ude, idet polystyren er et stærkt materiale, som kan leveres i flere hårdheder og farver. Tidligere var det blot i hvid, men dette er der arbejdet med så også kan findes i andre farver. 

Materialet kan UV printes før eller efter skæringen, ligesom det er muligt at male med pensel eller rulle på overfladen. Herudover er der også mulighed for at lægge en folie på samt montere lys. På videoen kan du se eksempler på disse muligheder. 

Vikiallo oplyser, at Obelisk leveres med program til PC, og programmet kan læse de fleste CAD filer og grafiske programmer. 

https://vikiallo.dk/produkt/obelisk-turbo-3d-foam-plotter-1750mm-x-520mm-x-380mm/

 

 

 

Artiklen er skrevet af SkilteBranchen.dk, men baseret på information fra Vikiallo

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search