Nyt fra leverandører

Roland DG udgiver julekalender

Roland DG har igen i år valgt at lave en julekalender, hvor man kan følge Santa på rejsen til at finde inspiration til hans produktion af gaver.

.. Mens elverne arbejder hårdt tilbage på værkstedet, er julemanden ud på udkig efter måder at forbedre sin gave produktion og at optimere sin give erhvervslivet generelt.

Fru Claus har fortalt ham, at han har brug for at være mere effektiv og forny sine processer, men for Santa det handler om glæden ved at give. Fru Claus kan dog være meget overbevisende, så Santa har besluttet at ride sin kane og rensdyr gennem world wide web i sin søgen efter måder at gøre jobbet af elverne lettere og på denne måde kan du Mrs Claus.

Her på Roland DG, har vi opdaget, at Santa efterlader sit præg på websider på Roland hjemmeside, at han har været på besøg for at få inspiration og viden. Så Kære Roland ven! Kan du hjælpe os med at finde Santa? 

Hver dag fra 01 til 24 December, vil du modtage en e-mail med tre spor fra Santa, som vil hjælpe dig med at finde den side, Santa besøgt. Hvis du finder det, kan du lade dit eget præg bag ved at indsende formularen, der vises, når du klikker på skiltet: Santa var her! 

For hver dag, du har indsendt formularen, du vil lægge en billet i lodtrækningen om den nuværende, at Santa har lavet specielt til en meget heldig Roland ven: En skræddersyet Libratone Too bærbar højttaler, og derudover, vinderen får lov til at bestemme, hvilke af følgende organisationer Roland DG North Europe bør donere € 1.000 til; Red Barnet og UNICEF ELLER Røde Kors. 

Du kan tilmelde dig på Roland ved at gå ind på denne side

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search