Nyt fra leverandører

Macrodot opgraderer maskinparken

Macrodot opgraderer maskinparken med nye latexprintere

 Sponseret artikel

Firmaet Macrodot i Varde, der er kendt som underleverandør for skilte- og den grafiske branche, har igennem en årrække kendt til og anvendt Latex printteknologien fra HP.

Som underleverandør printer Macrodot dagligt på rigtig mange forskellige materialetyper og har behov for korte omstillingstider og leveringstider.

Indehaver Sean Holm ved de nye Latex-printere

Netop her opfylder Latex printerne perfekt behovet. Latex printerne er utroligt alsidige med hensyn til printmedier og de er nemme at betjene for printoperatørerne.

4 nye HP Latex 570 printere er netop blevet installeret hos Macrodot, for at kunne følge med de stigende produktionskrav.

Sean fra Macrodot udtaler ”Hos Macrodot har vi behov for høj fleksibilitet og produktivitet, hvilket HP Latex printerne tilbyder. Vi har gode erfaringer med Latex printerne og den nye generation af maskinerne er blevet endnu nemmere at betjene, så vores folk er glade for investeringen. At de vandbaserede print også giver en miljømæssig fordel og at printene er tørre med det samme skaber yderligere en win-win fordel for os”

At latex printteknologien er blevet en standard indenfor branchen bekræftes af, at HP Latex 570 printeren var den mest solgt printer i Danmark i 2017. Der er flere årsager til dette, men med 3 ltr. farve systemet og tilhørende lave produktionsomkostninger kombineret med de ovennævnte features, gør HP Latex 570 til et fornuftigt valg.

Besøg Macrodot - og se alle de produkter vi kan producere for dig

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search