Nyt fra leverandører

Ricoh RI100 tekstilprinter

Det har aldrig været mere simpelt at printe på T-shirts og andre lyse tekstiler! Ricoh RI100 er en kompakt alt-i-en DTG (direkte på tekstil) printer. Den er væsentlig billigere end andre DTG-printere, fylder mindre og nemmere at bruge end folie der skal varmeoverføres.

Varmepressen, som er designet direkte til Ri100, gør at du sparer plads, og får et komplet system, som kan alt fra forvarmning af tekstilet, til print og varmeoverføring. Det er enkelt og brugervenligt.

Din kunde kan få sit print med hjem med det samme! RI100 er en 4-farvet printer (CMYK), og bruger Ricoh’s gennemtestede inkjet-teknologi, til at producere højkvalitetsprint i A4-størrelse direkte på hvide eller lyse tekstiler. Du kan eks. Lave direkte print på t-shirts, stofposer, pudebetræk, polo shirts mm.

Printer på bomuld

Ricoh RI100 vil kunne printe på tekstiler med mindst 50% bomuld og gerne op til 100% bomuld.

Med en sådan printer vil skiltefirmaet kunne gå ud til kunder og tilbyde flotte tekstilprint til eksempelvis skoler, turistattraktioner, modebutikker, universiteter, designskoler, sportsklubber, foreninger mm. hvilket giver et større kundeunderlag

Printer med 1200x1200dpi eller 600x600dpi med piezo hoveder.

A4 printhastighed 291x204mm: speed mode 1 min 20 sek, fine mode 2 min 30 sek 

Der kan printes på t-shirts, hoodies, forklæder, pudebetræk, polo shirts, muleposer mm. Op til 4mm tykkelse.

Software er utrolig let at bruge og meget brugervenlig.

Varmeenhed står under printer, og dermed fylder løsningen meget lidt og kunden behøver ikke en varmepresse.

Bakker: der følger 1 stk A4 med som standard. Det er en fordel at købe en ekstra så man kan gøre placering af næste emne klar mens man printer eller varmer. Der kan tilkøbes en A5 udgave til mindre opgaver som børne t-shirt.

Printareal: med A4 bakke max 291x204mm Med A5 204x142mm. 

Rækkefølge: læg tekstil i bakke, kom bakke ned i preheater og knap til venstre med pres (a la varmepresse) så tekstil er glat. Print. Eftervarme med knap til højre. 

Holdbarhed i vask: mindst 50 vask ved 40 grader.

Ri100 er ideel til kreative som ønsker at starte op inden for tekstilprint, og kan allerede nu ses / købes hos vikiallo.
RI100 kan købes hos Vikiallo

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search