Nyt fra leverandører

Miljøcertificerede bannere hos Macrodot

Annonceret indhold

Underleverandøren til den grafiske branche Macrodot i Varde fortæller, at de kan tilbyde miljøcertifiret bannere. Det er egentlig ikke nogen nyhed, fortæller indehaver Sean J Holm til SkilteBranchen.dk, da vi har haft det et langt stykke tid, men vi vil gerne gøre opmærksom på dette overfor vores kunder. 

De fleste af Macrodots stofbannere er Økotex 100 certificerede

“STeP by OEKO-TEX® (Sustainable Textile Production) er et certificeringssystem for produktion af tekstiler og tekstillignende materialer.  Dette betyder at det er en transparent og pålidelig certificering af bæredygtig produktion, som er under løbende udvikling. 

For at kunne få Økotek 100 certificationen så bygger på det en omfattende analyse af alle relevante områder - kemikaliestyring, håndtering af miljøbelastning, miljøledelse, arbejdsmiljø og - sikkerhed, social ansvarlighed (CSR) samt kvalitetsstyring. Samtidig kræver det at der sker en certificering for produktionsfaciliteter i alle forarbejdningstrin fra fiberproduktion, spinderier, væverier, strikkerier, farverier, trykkerier, efterbehandling som fx coating samt systuer eller anden forarbejdning til færdige varer.

Kunderne er blevet mere miljøbeviste i deres tænkegang og handlinger

Med en miljøcertificering så kan vores kunder også gå ud med en helstøbt miljøprofil, fortæller Sean J. Holm videre. For et er hvad siger kunderne på banneret, noget andet er hvad gør de så i virkeligheden. Her er derfor mulighed for Macrodots kunder, at de kan gå ud til slutbrugeren og fortælle om denne sammenhæng. 

Macrodot har lige nu 7 bannertyper som er certificeret i polyester og satin. 

Er du interesseret i at høre mere, så kontakt Macrodot eller skriv en mail direkte til Sean på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search