Nyt fra leverandører

Magnetskraberen fås nu i flere udgaver

Redaktionel artikel

For en del år siden kom magnetskraberen på markedet, som Tonny Hubert fra Hubert Skilte Design i Aarhus har opfundet. Magnetskraberen er en populær blanding af en skraber og en magnet, som blev skabt ved et tilfælde.

En af de første udgaver testede SkilteBranchen.dk og den var ikke i så god kvalitet. Yellotools fortæller at Tonny Hubert har været afhængig af eksterne sprøjtestøbeleverandører, hvilket gjorde at den magnetiske gummistyrke var begrænset til en enkelt plastudgave, som ikke alle brugere var helt glad for. 

Yellotools i Windeck ved Köln/Bonn er stolt af at kunne præsenterer et produkt partnerskab med Toony Hubert, hvilket gør at de i Windeck fra nu af producerer og udbreder den unikke og patenterede ide i den sædvanlige Yellotools hårdhedsniveau i certificerede plastisk, hvor de er fri for farlige blødgørere og kræftfremkaldende ingredienser.

De to magneter, der er integrereret i skraberen giver en klæbekraft så de kan holde ved positionering og justering af tekster og print på eksempelvis biler eller andet overflade som indeholder jern.

I forbindelse med det nye produktpartnerskab har magnetskraberen fået navnet TonnyMag Basic, og der fås alle de kendte versioner af selvklæbende beskyttelsesstrimler "Yellowings" til magnetskraberen.

· Grøn (40 ° hårdhed) 
· Blå (62 ° hårdhed) 
· Guld (72 ° hårdhed) 
· Orange (82 ° hårdhed) 
· Gul, antistatisk (70 ° hårdhed) 
· Hvid, Teflon (93 ° hårdhed)

Indehaver af Vikiallo Kim Harris oplyser overfor redaktionen på SkilteBranchen.dk at man forventer at have TonnyMag Basic er tilgængelighed i Danmark fra juni 18.

Yellotools fås hos Vikiallo i Kolding

 

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search