Nyt fra leverandører

Demodag med spændende nyheder hos Macrodot

Sponsorartikel  


Underleverandøren Macrodot i Varde havde inviteret til demodag her i dag, og SkilteBranchen.dk lagde vejen forbi.

Indehaver af Macrodot Sean j. Holm havde flere nyheder i ærmet til de fremmødte, som kunne se disse med hands-on.

Samtidig med at Macrodot netop har udsendt mange kataloger til deres kunder, så er der flere nyheder i dette.

EasyDot lige til at montere for slutkunden

En af nyhederne er easydot folien, som gør det let for slutkunden at selv montere folieproduktet på vinduer mm. Sean fremviste flere forskellige Easydot folier, som er blevet en succes og derfor er sortimentet udvidet.

Nu kan Easydot blandt andet også fås til gulv, som også har en R9 certificering. De fremmødte så mange forskellige EasyDot folier, der kan anvendes til mange formål. Priser på disse kan ses i det nye katelog side 100.

Sean bemærkede også, at Easydot folien faktisk ikke er meget dyrere end almindelig kampagnefolie, og samtidig er den også formstabil så den er meget nem for slutkunden at montere folien hvis denne selv skal gøre det ude i en butik eller lignende.

Holdbarheden er ca 2-3 år, men efter 3-6 måneder så bliver klæberen permanent og dermed ikke aftagelig.

Kraftig pavillon til attraktiv pris

Sean Holm kunne også præsentere en anden nyhed, som var så ny at den ikke nåede at komme med i det nye katalog. Det drejer sig om en hel ny pavillon, som er meget mere kraftig i stellet end hvad man kunne tilbyde tidligere, fortalte Sean stolt overfor dagens deltagere i demodagen.

Det er så nyt så vi har ikke nået at få printet til toppen hjem endnu. Der vil kunne bestilles sider til pavillonen både som enkelt men også som dobbelt sidet print.

Samtidig vil den nye pavillon kunne fås i 3 forskellige størrelser – 3x3, 3x4,5 og 3x6 meter. Yderligere så kan vi tilbyde denne til en meget attraktiv pris, udtaler indehaveren også. Transportkassen er også udstyret med hjul så det er meget nemt at komme rundt med selv den store pavillon.

Togogo systemet bliver løbende udvidet

Ude i den store produktionshal kunne deltagerne også prøve med hands-on hvordan det er meget let at opsætte Macrodots Togogo udstillingssystem.

Der er stor udvikling i Togogo systemet, hvor det nu er muligt at sætte både lysstativer og alm. Stativer sammen uden problemer. Hvis man ønsker at fremtidssikre sig omkring lys i systemet så bør man kraftigt overveje at købe lysvarianten da der ikke er nævneværdig forskel på disse fremfor alm. Stativer.

Nu kan Togogo også fås med holdere til TVskærm og ligeledes kunne Sean fremvise helt nyt omkring at der nu også fås hylder til systemet.

Togogo finder SkilteBranchen.dk er et godt og nemt udstillingssystem, som meget let kan transporteres i de gode transportkasser der er med til systemet. Der arbejdes på udbygning af systemet med et 3D program, så man på skiltekontoret kan sidde og designe overfor kunden hvordan en stand kan komme til at se ud.

Har du ikke modtaget Macrodots katalog endnu, så kontakt Macrodot på 7027 0088

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search