/
Nyt fra leverandører

Skal til du også på med på Club Macrodot?

Når Sign og Print messen i Odense løber af stablen den 20 og 21 september så etablerer Leverandøren til den grafiske branche Macrodot en club i messeområdet. Hvad der kommer til at ske, vil de besøgende opleve når de træder indenfor i dette univers. Indehaveren af Macrodot fortæller overfor SkilteBranchen.dk, at Macrodot har planlagt nogle sjove events i Club Macrodot. 

Besøg derfor Club Macrodot på stand 3803 på Sign & Print messen i Odense Congress Center d.20-21 september.

Sean Holm fortæller også "Kan man gå på club på en hverdag? Drikke champagne, nyde chokoladefontaine med friske frugter, lytte til DJ Janus Lauring, opleve Togogopiger og generelt masser af frække løsninger for voksne? Få svaret ved at besøge os på standen"

For at kunne komme ind på Club Macrodot så skal man have et VIP Guldkort, som kan bestilles hos Sean på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Kommer du til at glemme dig VIP kort derhjemme, så glæd dig for der kommer nogle fra Macrodot rundt på udstillingen og de har også VIP kort med så du også kan opleve hvad Macrodot har at byde på.

Du kan hente gratis entrebilletter til messen her: http://live.agi.dk/events/sign-print-2017/

Fakta om Macrodot A/S:
EKSKLUSIV LEVERANDØR
OG SPARRINGSPARTNER TIL
SKILTE - DISPLAY - OG DEN
GRAFISKE BRANCHE 

Eller læs mere på macrodot.dk

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search