/
Nyt fra leverandører

Macrodot har Danmarkspremiere på nyt messesystem

Det er et fantastisk system, hvor det er muligt for ens salgspersonale selv at kunne sætte en messestand op i løbet af meget kort tid." fortæller indehaveren af Macrodot i Varde, Sean Jäpelt Holm til SkilteBranchen.dk, og han tilføjer "Det utrolige ved dette messesystem er, at det kan samles
uden brug af værktøj, og systemet kan være i en almindelig bil. Kan det være nemmere?.

Letvægtsskelettet sammenlåses til en stabil enhed via nogle få greb.

Det nye ToGoGo messesystem fra Macrodot er et gennemtænkt letvægtssystem, der er bygget op af sammenklappelige alumninumsdele, som det også kendes fra andre pop upsystemer. "Fordelen ved dette system er, at man kan sammensætte en messestand hvor man kan vælge mellem 13 forskellige moduler, som alle passer til hinanden, og spændes sammen til en solid enhed" fortæller indehaveren videre.

I stedet for som på Pop up systemer hvor der kan bruges magnetliste der
 skal passes op til hinanden, så er det meget nemmere at bruge ToGoGo. Her er det stofbannere, der er printet på 205 gr. polyester B1 brandgodkendt, som syes med en silikonestrimmel på alle 4 sider. Silikonestrimlen skal blot trykkes ned i slidser i rammerne, så fremstår de fuldstændigt glatte, selv efter mange opsætninger.

ToGoGo systemet leveres i praktiske tasker, der kan være i en almindelige bil, fortæller Sean Jäpelt Holm, og det kan opsættes selv af uøvet salgspersonale. Systemet kan også udbygges med ledbaggrundsbelysning eller med spots.

Hos Macrodot har man sammensat 9 spændende og brugbare pakkeløsninger.

"Husk vi har demodag for vores forhandlere torsdag den 09. februar her i Varde" afslutter Sean Jäpelt Holm og fortæller at man skal lige tilmelde sig til ham på sean@macrodot.dk om man kommer klokken 10 eller 14.

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search