/

Macrodot fejrer 15 år som underleverandør

Macrodot, der tilbyder mange produkter indenfor storformatprint, fejrer i år 15 års jubilæum. Firmaet fra Varde er underleverandør til den grafiske branche.

Som noget nyt tilbyder Macrodot nu også flere lækre promotionartikler, som firmaet gerne fortæller om på deres stand på promotionmessen Myvendo fair.

Myvendo fair er en promotionmesse, som afholdes den 9.-10. marts 2022 i Odense Congres Center, hvor der pt er 106 tilmeldte leverandører som står klar på messen til at fortælle dig om jeres produkter.

Macrodot har en stor vifte af forskellige produkter, herunder deres GoGoZip serie, der er egnet til messestande mm. GoGoZip produkter kendetegner sig ved at de let kan sættes op, hvor man har et metalstativ hvorpå der lynes en printet tekstildug over. Disse produkter fylder ikke meget og kan let transporteres rundt med bil. De forskellige GoGoZip samles uden brug af værktøj.

På SkilteBranchen.dk / PromotionBranchen.dk’s stand nr 4018 kan du se flere af GoGoZip serien. Herunder den smarte messedisk der lynhurtigt kan sættes op ved et enkelt tryk.

På samme stand vil der også være en ansat fra Macrodot som kan svare på spørgsmål.

Du kan læse mere om Macrodot på deres webside, hvis du klikker her (åbner i nyt vindue)

Du kan møde Macrodot på deres stand 5611 samt SkilteBranchens stand 4018

Har du husket, at bestille billet til Myvendo Fair – ellers kan du bestille det på Myvendofair.dk som du kan komme til hvis du klikker her.

Macrodot: Mange nye spændende produkter i den nye prisliste

Den grafiske underleverandør Macrodot fra Varde har netop udsendt en ny prisliste. 

Samtidig med udgivelsen af den nye prisliste der fylder 166 sider, er der også kommet mange nye produkter med i det store portefølge som Macrodot tilbyder sine kunder.

Blandt de nye produkter er nye messeborde, som nu kan tilbydes slutbrugere.

Herudover er der også GoGoPos, der er en miljømæssig god løsning, som kan bruges i butikker til salgsfremstød. 

Macrodot kan nu også tilbyde fleksible neon skilte. I forhold til tidligere hvor neon skilte blev fremstiltet med glas, så er de nye neon skilte som Macrodot nu lancerer fremstiltet i plast, hvilket gør at man derved også man anvende LED teknologi i flere forskellige farver. LED teknologien gør også at den er mere effektiv og modstandsdygtig samtidig med at de giver et mere ensartet lys

I den nye prisliste fra Macrodot løftes sløret også for at man snart kan få et batteridrevet lyskasse på hjul, hvor batteriet kan være i drift på ca 14 timer på en opladning. 

For nærmere kontakt Macrodot 

Gratis fragt hos vikiallo

Vikiallo skyder 2022 i gang med at ændre på deres fragt. Tidligere blev der lagt fragt på køb under 1.000 kr. 

Men her fra nytårsskiftet melder direktør for Vikiallo Kim Harris ud, at man har besluttet at ændre deres fragtregler, således at også køb under 1.000 kr bliver sendt fragtfrit. Det gælder for varer der sendes med GLS fra deres lager i Kolding til en adresse i Danmark. 

Dog vil varer der er over 190 cm og 30 kg vil der fortsat skulle sendes med fragtmand og det koster 300 kr i fragt, fortæller Kim Harris videre. 

"Vi håber, at du som kunde synes godt om fragtfri levering af 90% af vores varer. Dog bliver vi nødt til at gå tilbage til beløbsgrænsen, hvis vi får virkelig mange ordrer med en skraber og lignende" slutter direktøren for Vikiallo

PureZone fra Hexis får attraktiv godkendelse

Siden 2013 har Franske Hexis group udviklet og markedsført den patenterede PUREZONE teknologi. Netop nu har producenten fået en flot anerkendelse for deres PUREZONE.

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search