/

Macrodot styrker virksomheden med udvidelse af professionel bestyrelsesmedlem

Underleverandøren til den grafiske branche Macrodot i Varde har valgt at udvide deres bestyrelse med Morten Toft fra Toft.com. 

VI har ambitioner om at blive den foretrukne leverandør af sparingspartner til den grafiske branche og salg / levering af skilte, promotion og udstillingsmateriale, fortæller indehaver af Macrodot Sean J Holm i en udsendt mail.

Det helt nye bestyrelsesmedlem Morten Toft har mange års erfaring som salgs- og marketingschef indenfor detailhandel og som konsulent i reklamebranchen for blandt andet det store internationale reklamebureau GREY. GREY servicerer store kendte brands som Pfizer, Nestle Coca Cola mm.

Bestyrelsesmedlem med stor erfaring

Morten Toft har siden 1996 arbejdet med lederudvikling, coaching, kursus og foredragsvirksomhed og som forfatter til en række bøger 

"Vi har valgt at styrke bestyrelsen med Morten Toft fordi vi har en ambition om betydelig vækst, blandt andet inden for Digital storformatprint, promotion og bærebare udstillingssystemer". siger direktør Sean Jäpelt Holm fra Macrodot.dk
 
Jeg glæder mig til støtte op omkring Macrodot store ambitioner. Firmaet har nogle rigtige fede produkter, høj service og ikke mindst har Sean Jäpelt Holm rette mindset, siger Morten Toft.

I videoen ovenfor kan du se en samtale mellem Sean J Holm og Morten Toft der fortæller om Macrodot 
 
Du kan møde Macrodot på Myvendofair Promotion messe i Odense d.9 og 10 marts på stand 5611 hvor vi vil være vært for en lille forfriskning. Her vil du kunne hilse på det nye bestyrelsesmedlem, der også vil være at finde på Macrodots stand

Billetter til Myvendo Fair messen kan bestilles via dette link

Macrodot fejrer 15 år som underleverandør

Macrodot, der tilbyder mange produkter indenfor storformatprint, fejrer i år 15 års jubilæum. Firmaet fra Varde er underleverandør til den grafiske branche.

Som noget nyt tilbyder Macrodot nu også flere lækre promotionartikler, som firmaet gerne fortæller om på deres stand på promotionmessen Myvendo fair.

Myvendo fair er en promotionmesse, som afholdes den 9.-10. marts 2022 i Odense Congres Center, hvor der pt er 106 tilmeldte leverandører som står klar på messen til at fortælle dig om jeres produkter.

Macrodot har en stor vifte af forskellige produkter, herunder deres GoGoZip serie, der er egnet til messestande mm. GoGoZip produkter kendetegner sig ved at de let kan sættes op, hvor man har et metalstativ hvorpå der lynes en printet tekstildug over. Disse produkter fylder ikke meget og kan let transporteres rundt med bil. De forskellige GoGoZip samles uden brug af værktøj.

På SkilteBranchen.dk / PromotionBranchen.dk’s stand nr 4018 kan du se flere af GoGoZip serien. Herunder den smarte messedisk der lynhurtigt kan sættes op ved et enkelt tryk.

På samme stand vil der også være en ansat fra Macrodot som kan svare på spørgsmål.

Du kan læse mere om Macrodot på deres webside, hvis du klikker her (åbner i nyt vindue)

Du kan møde Macrodot på deres stand 5611 samt SkilteBranchens stand 4018

Har du husket, at bestille billet til Myvendo Fair – ellers kan du bestille det på Myvendofair.dk som du kan komme til hvis du klikker her.

Macrodot: Mange nye spændende produkter i den nye prisliste

Den grafiske underleverandør Macrodot fra Varde har netop udsendt en ny prisliste. 

Samtidig med udgivelsen af den nye prisliste der fylder 166 sider, er der også kommet mange nye produkter med i det store portefølge som Macrodot tilbyder sine kunder.

Blandt de nye produkter er nye messeborde, som nu kan tilbydes slutbrugere.

Herudover er der også GoGoPos, der er en miljømæssig god løsning, som kan bruges i butikker til salgsfremstød. 

Macrodot kan nu også tilbyde fleksible neon skilte. I forhold til tidligere hvor neon skilte blev fremstiltet med glas, så er de nye neon skilte som Macrodot nu lancerer fremstiltet i plast, hvilket gør at man derved også man anvende LED teknologi i flere forskellige farver. LED teknologien gør også at den er mere effektiv og modstandsdygtig samtidig med at de giver et mere ensartet lys

I den nye prisliste fra Macrodot løftes sløret også for at man snart kan få et batteridrevet lyskasse på hjul, hvor batteriet kan være i drift på ca 14 timer på en opladning. 

For nærmere kontakt Macrodot 

Gratis fragt hos vikiallo

Vikiallo skyder 2022 i gang med at ændre på deres fragt. Tidligere blev der lagt fragt på køb under 1.000 kr. 

Men her fra nytårsskiftet melder direktør for Vikiallo Kim Harris ud, at man har besluttet at ændre deres fragtregler, således at også køb under 1.000 kr bliver sendt fragtfrit. Det gælder for varer der sendes med GLS fra deres lager i Kolding til en adresse i Danmark. 

Dog vil varer der er over 190 cm og 30 kg vil der fortsat skulle sendes med fragtmand og det koster 300 kr i fragt, fortæller Kim Harris videre. 

"Vi håber, at du som kunde synes godt om fragtfri levering af 90% af vores varer. Dog bliver vi nødt til at gå tilbage til beløbsgrænsen, hvis vi får virkelig mange ordrer med en skraber og lignende" slutter direktøren for Vikiallo

Follow Us

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search