/
Messer og events

abcMIX fokuserer på nem LEDløsning til butikker messer mm

 

Gør det lysende klart, skriver abcMIX om deres innovative nyhed, hvor man kan kombinere høj fleksibilitet og maksimal synlighed. Selv i klar oplyste lokaler kan disse skilte ses.

Med prisen i den lave ende, så er det en ideel løsning til supermarkeder, retailbranchen, messer, showrooms, konferencer, wayfinding og alle andre steder, hvor der er behov for at sætte permanente eller skiftende budskaber i fokus.

Nemt at skifte tekst

abcMIX har flere forskellige størrelser og modeller som kan sættes sammen så det er kun fantasien og flexibiliteten som giver grænsen for hvad man vil vise.

Thomas Vellier fra abcMIX fortæller til SkilteBranchen.dk, at det er nemt for slutkunderne at kunne sammensætte deres budskaber. De forskellige bogstaver sættes sammen via magneter, der leder strømmen videre til næste del og kræver kun en enkelte stik for at lyse. Han fortæller videre, at kunderne tit supplerer op med ekstra bogstaver så de nemt kan variere deres budskaber til deres kunder.

Alle bogstaver i det danske alfabet kan leveres ligesom der er mulighed for specialtegn og visse figurer.

Er du interesseret i at blive forhandler, så kan du få en snak med abcMIX på deres stand

Du kan læse mere om ABC MIX på deres webside samt møde dem på stand 5903 på Myvendo fair messen.

Har du husket, at bestille billet til Myvendo Fair – ellers kan du bestille det på Myvendofair.dk som du kan komme til hvis du klikker her.

Follow Us

Populære artikler Messer & events

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search