/
Messer og events

SignService fejrer 30 års jubilæum og kommer med nyhed på Myvendo fair

SignService fra Hedensted er underleverandør til den grafiske branche. Her bliver der produceret storformatprint, skåret folie og andre produkter, som virksomheder indenfor den grafiske branche arbejder med.

SignService har i år 30 års jubilæum og afholder den 29. april reception i den forbindelse. Men allerede på promotionmessen Myvendo fair, der afholdes den 9.-10. marts i Odense Congres Center, kan du opleve produkter fra SignService.

Her vil firmaet komme med deres MOBILE LIGHTBOX. Det er en transportabel dobbeltsidet lyskasse, der er superlet at samle uden brug af værktøj blot ved at klikke og skubbe det sammen så har du et færdigt resultat.

Som navnet siger så er det en lysboks, og der bruges LED lys, som er integreret i aluprofilerne.

Mobile Lightbox er oplagt til messe og andre produktpræsentationer, hvor man vil fremhæve et produkt.

Hidtil har der skulle være en stikkontakt i nærheden, men på Myvendo Fair kommer SignService med en frisk nyhed. Her vil du komme til at opleve Mobile Lightbox med batteri, så du kan tage lightboxen med dig overalt.

Du kan læse mere om SignService på deres webside og på Myvendo fair finder du SignService på stand 5000

Har du husket, at bestille billet til Myvendo Fair – ellers kan du bestille det på Myvendofair.dk som du kan komme til hvis du klikker her.

Follow Us

Populære artikler Messer & events

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search