/
Messer og events

Vi har savnet jer stod der på et banner

Tirsdag og onsdag i denne uge har promotionmessen Myvendo fair været afholdt i Odense congres center.

Det var tydeligt, at mange udstillere og gæster havde glædet sig til at de igen kunne mødes og hilse på hinanden.

Der blev krammet, udvekslet visitkort, lavet aftaler og networket på messen. Ligesom mange gæster fik masse af spændende vareprøver med hjem som de nu kan vise til deres kunder.

Den første livemesse i 2021 i Europa

Messen Myvendo fair skulle egentlig havde været afholdt i marts måned, som den normalt foregår i, men grundet de forskellige coronarestriktioner, så var den blevet flyttet et par gange. Men samtidig blev det så også til, at messen var den første livemesse for promotionartikler i Europa i 2021.

Blandt de 97 udstillere var der en hel nyheder, som blev lanceret på Myvendo Fair 5. Flere af disse vil vi skrive om her på PromotionBranchen.dk og i vores nye netværksgruppe, som kun er for forhandlere, producenter og distributører. Du finder netværksgruppen ved at trykke her (åbner i nyt vindue), og netværksgruppen blev åbnet for medlemmer her tirsdag morgen.

Trenden fortsætter med recyklingprodukter

De besøgende kunne opleve igen i år, at trenden fortsætter med at promotion artikler skal være udført i recykling materialer. Kunne du tro at man kan genanvende lygteglas til et helt nyt reklameartikelprodukt? Eller hvad med mundbind som bliver til noget helt andet.

Vi følger op med mere fra messen i de kommende dage.

Husk at du allerede nu bør reservere den 9.-10. marts 2022 for der afholdes Myvendo Fair 6 igen i Odense Congres Center.

Follow Us

Populære artikler Messer & events

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search