Messer og events

Forsamlingsforbud rykker messe til august

Selvom Danmark er begyndt at lukke lidt op igen, så er der ikke kommet nye udmeldinger fra regeringen om messer og store forsamlinger. 

Derfor har arrangøren bag MyVendoFair5 besluttet at rykke promotionmessen, som skulle oprindelig været afholdt i marts 2021, som siden da blev skubbet til maj og nu er skubbet til 10 og 11 august. 

Det er lige efter skolernes sommerferie, at vi arrangerer messen, fortæller Ole Larsen fra MyVendoFair til SkilteBranchen.

Det har været et større puslespil for at få det hele til at gå op. 

Der er også andre forhold der skal tages hensyn til: Formland i uge 33, en tysk messe i uge 34, og herefter er det september – som vi vurderer er uinteressant, fortsætter Ole Larsen med at fortælle. 
"CIFF holder modeuge/messe i uge 32, så vi er sikre på at vores branche også kan klare at mødes igen i uge 32."

Nogle vil måske mene, at dette tidspunkt kolliderer med ferien. Men størstedelen af Danmarks skoler, slutter sommerferien med udgangen af uge 31. Derfor har vi valgt at holde Myvendo Fair i uge 32, slutter Ole Larsen med at fortælle til SkilteBranchen.dk. MyVendoFair har godt halvdelen af standene booket, og man regner med nu at der kommer endnu mere fart på bookingen af stande.

I september 2021 er der også planlagt en anden messe for skiltefolket, hvor Sign og Pack bliver afholdt i slutningen af september 2021, som også har en del stande ledige endnu

 

 

Follow Us

Populære artikler Messer & events

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search