Messer og events

Vikiallo inviterer til Bray event

Bray producere Windshield beskyttelse og laver det eneste produkt på markedet med 18 måneders garanti* Producenten Bray leverer til flere meget kendte bilmærker som bl.a. til Ferrari, Lamborghini, Pagani, samt til nogle af verdens største racerteams.

På event dagene vil der være trænere og personale fra Bray der fortæller om produkterne, og viser hvordan produktet monteres. "Du vil også selv få lov til at tilskære og montere på frontrude", fortæller Vikiallo i en udsendt mail til dennes kunder. Ud over Bray Windshield produkter vil vikiallo også præsentere LLumar’s nyest hydrofobiske Paintprotection med 10 års garanti.

Eventet starter hver dag kl. 10,00 og slutter 15:30, og Vikiallo vil være vært med lidt til ganen og drikkevare.

Ikke kun Bray bliver demonstreret til eventet - men også den nye LLumars hydrofobiske Paintprotection, som har en garanti på 10 år.

Hvorfor Bray Windshiled beskyttelse?

Hvem kender ikke til den irritation det er at få et stort stenslag i frontruden, måske endda i en forholdsvis ny frontrude. Ligeledes kommer der hurtigt små stenslag i ruden, der generer og skaber refleksioner når solen står på.

Ydermere er et nyt farligt fænomen opstået, nemlig stenkast fra bl.a. broer hvor mange biler er blevet ramt indenfor det seneste års tid, da det startede på Fyn, hvor det gik ud over et tysk par. Det er her at Bray Windshield protection gør en forskel. Både EcoSkin og Windshield Skin er transparente PET produkter med en meget høj transparens. De har begge en ultra hård overflade der tåler den mekaniske påvirkning fra vinduesvisker m.m.

Er Bray Windshield så lovligt i Danmark?

I Detailforskrifter for motorkøretøjer § 10.03.003, 10.03.004 står der at der skal være en lysgennemgang på min. 70% på frontruder og forreste sideruder, og at det ikke er lovligt at på klæbe eller på sprøjte solfilter i form af film. Vikiallo har endnu ikke fået at vide hvordan detpræcis tolkes. Der er dog ikke noget solfilter i Bray produkterne, da det er en transparent polyester der virker som glasbeskyttelse. Bray produkterne har en lysgennemgang på ca. 90% og vil derfor i de fleste tilfælde kunne monteres uden at den samlede lysgennemgang kommer under 70%.

Vi ønsker dog ikke at fortolke lovgivningen, og forholder os derfor til den lovgivning der er på området, udtaler Vikiallo

FAKTA: 

Eventet afholdes på adressen: Trianglen 8C i Kolding.

Pris for deltagelse: kr. 500,- / person.

Sidste frist for tilmelding: Mandag d. 24. April

Tilmelding skal ske på telefon mail@vikiallo.dk eller 7734 5511 (oplys hvilken dag du kommer)

På dagene vil der være nogle pakketilbud (fra 3600 og op) på Bray produkter. Det lyder fra Vikiallo at hvis man deltager i eventet og køber en af pakkerne vil deltagergebyret blive modregnet i prisen.

 

* Gælger kun materialer - ikke montage.

Follow Us

Tilmeld dig vores nyhedsmail

Updates & Freebies i din inboks

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search