/
Messer og events

It's Pay Back Time!

"De fleste ved jeg rejser verden rundt og underviser samt er dommer ved den verdensomspændende World Wrap Masters by Fespa, der i år har Hexis som hovedsponsor" fortæller Ole Solskin i en udsendt pressemeddelelse, og tilføjer "Jeg bliver tit spurgt 'mangler du ikke en til at bære din kuffert'".

Hertil svarer Ole så, at han mangler mere at give videre hvad han ser ude i verden, og se hvad han egentlig laver i forbindelse med eksempelvis den kommende Fespa Eurasia, der afholdes fra 08.-11. december i Istanbul, Tyrkiet.

Udover Hexis The Battle world tour, så fremvises på over 140 stande de seneste produktløsninger indenfor storformatprint, tekstiltryk, skilte, 3D print mm på den 4. udgave af af Fespa Eurasia.

Ole Solskin Ravn tilføjer, at han er sikker på at den unge mand som kommer med på arbejdet vil opleve det 100% unplugged, og han skal nok blive presset.

Udvalgt efter at have deltaget på Hexis kurser

Den heldige som kommer med på tur syd på denne gang er udvalgt efter at have deltaget på Hexis's kurser, som firmaet netop har haft i oktober og november måneder. Her deltog blandt andre indehaveren af Danske Skilte Montage/Signtech.dk Stephan Jørgensen, arbejder freelance som montør for andre firmaer. 

Stephan siger selv "Jeg føler bestemt, at det er en rigtig fed mulighed som der måske aldrig kommer igen, og jeg kunne bestemt ikke sige nej til en sådan oplevelse. Synes det er lidt vildt at jeg er blevet valgt ud fra alle mulige andre folk i branchen, selvom det lige har krævet lidt hurtigt planlægning som heldigvis gik op med det samme."

Den heldige medhjælp til Ole Solskin forventer at få en oplevelse ud over det sædvanlige og at han kommer med bag kulissen og ser hvordan det hele løber af stablen. "Ellers tager jeg som dagene som de kommer dernede (i Istanbul, red.) og ser hvad de bringer". 

Hvorfor blev det så lige Stephan? Stephan har netop gennemgået Hexis Wrap og Bodyfence class, der er blevet afholdt i de lokaler som Hexis har i tilknytning til JyllandsRingen ved Silkeborg. "Det er en fordel at man har gennemgået disse kurser, fortæller Ole Solskin, når man skal være med til at bedømme andre montørers job. Alle de rhar været på Hexis undervisning var faktisk i spil uden at vide det. 

Mød Ole Solskin i forbindelse med Hexis's åben hus 15 og 16. december, som firmaet afholder i deres lokaler ved JyllandsRingen. Her vil Ole Solskin Ravn, der er europæisk distributør af Knifeless være at finde hvor han vil demonstrere brugen af alle Knifeless-typer. 

Åbenhus arrangement hos Hexis med fine gevinster som udloddes til fremmødte

Som tak til Hexis, vil Wrapping King kvittere med et sæt Race Ramps samt to toolbags med masser af værktøj, der udloddes mellem alle der møder op til Hexis åbenhus. 

Jette Pryds, som er ansvarlig sælger for Hexis i Danmark tiføjer at man gerne vil have at man anmelder sin ankomst af hensyn til mad og drikke. Dette kan gøres til Jette på 5182 0068 eller jette.pryds@hexisgroupdk

Der er åbenhus på Træningscenter på FDM Jyllandsringen den 15 og 16. december  fra 13-17.

Follow Us

Populære artikler Messer & events

Brugerafstemning

Pratik-AUB bidrag

Social & newsletter

Search